ojla so
, kuk ste načvekale, pridne, pridne
najprej čestitke vsem za preglede
lepo je brat lepe novičke
drgač pa tut midva na ns ne bova vprašala za spol, da ne dobim kšne ideje v glavo in o tem razmišlam, pol pa ne bo pravilna napoved ... sej mi je vseen, sm če bova vprašala (nisva še zihr), bi rada bila za zihr, tk da morofologija.
kile - no comment. kot sm pisala, sm se zredila 6 kg ... ampak sm začela še bl pazit in sm šla 2 kg dol, se mi zdi, da tut napihnjenost mou popušča, mogoče je šlo za to ... da vas dajo vagat pa s čevlji vred, je pa res neumno
itak, da majo čevli vsaj pol kile, če ne še več. pa ne vem, da sikajo zarad 2 kg ... madoniš pa sej smo že 3 mesce noseče, sej to je čist ok?
sicer pa magar se zredim 50 kil, samo da bo z
vse ok ... mam pol še ceu življenje čs da shujšam
hrana - še zmer mi ne paše kuhan jest, samo k kuham mi na srečo ne smrdi. paše mi meso, solata, kruh. in pa junk seveda, samo se bremzam
pitje - punce, to je treba kr pazit. ker je prec lhk kšn uricult in pol moraš še enkat vodo nest itd ... tk da kr mejte flaške zravn, da se spomnte pit, tut če niste žejne.
študentski klub za mamice - jest bi se tut lhk prjavla, ampak so tako zoprni in tečni tm, da me 50 eur k jih dobim, ne premami, da bi šla tja
buba1982 - dobrodošla! pri vas pa bo pestro ja
ampak zato še tok lepš
malina86 - sej bo vse ok, boš vidla. pomoje se nam vsem počasi umirjajo vsi znaki, ker zdej počasi vstopamo v 2., najlepše trimesečje (jeeeeej
) in ni več tuk slabosti in občutljivosti. te pa razumem, da te je strah, če maš za sabo eno slabo izkušnjo ... ampak zdej si že tk deleč, da skor da ne more bit nč narobe, tk da ti pozitivno, mislim nate
vegi - ti kr klepetej tut tle, več ns je, bl bo veselo