dojenje: ne morš vedt v naprej kako bo z dojenjem...jst sicer lahko, samo počivat morm, tega pa ne počnem in mi skoraj izhlapi
no v prvo sem, v drugo zelo malo, sem potem tudi obupala, pa mastitis sem dobrla...no zdej bomo pa vidl, se niti ne obremenjujem še s tem,...drgač pa kot vedno povsod pametn folk, k ve za vse najbolj, sam zase ne in to me res prizadane, pač mehka dušca
kako se doji, pa kolk časa, pa bla bla bla...
vrtnica. nastavke sm jst uporabljala na začetku, pol je pa stekl...in jih bom tud zdej sabo imela v P...no če se preou spovnm sem imela tist dan k sm šla v P zelo malo sabo
vsaj zdej u drugo...
najbolj smešn mi je blo v prvo k smo se menile kaj vse hudiča morš met sabo, pa res nism vedla a nj 60 litrsk ruzak stvari sabo uzamem, tolk je biu douh seznam...no in res sm pol uzela eno torbo na eno ramo, k mi je vse vn lezl, pa padal...nabutana do kraja...no v drugo sem se temu odločno uprla
malo že zarad tega, ker sm bla prvič čez rok in sem rekla da torbe ne prštimam do konca, kao da me bo presentl nepripravljeno
japajde...no tko da sm uzela tist moment samo materinsko, zdravstveno in te papirje, fotoaparat, dudo, nastavk za dojenje, mobi in pa pouniuc za telefon (ZATO k mi je ga je dec v prvo pozabu prnest in ZATO Mi je telefon crknu in ga nism mogla taprav cajt poklicat, in je zamudu na porod...sm ga pol poklicala k sm mela otroka že v naročju...)...
no to je blo vse...sej sm bla itak še v civilizaciji, kar mi je manjkalo so mi sprot prnašal...itak pa tm dobiš za oblečt, brisačo, vložke, pa še kuhajo ti, ščetko pa pasto ti pa že prnese dec, sej je pismen
rvo čist zašla s teme, spol naj bo en mala skrivnost, no na ZS lahko povem, tukaj pa ne bi, boh ve kdo vse šnofa tukaj gor...