Dober večer
Uuuu, res niso najlepše teme,......prizadet otrok, splav,....
Jaz in moj sva dosti govorila na to temo in sva se odločila, če bodo res slabi rezultati in mi bodo zagotovo povedali, da bo otrok prizadet, ga ne bova obdržala. Čeprav sva se za tega dojenčka trudila dve leti in pol in je to moja prva nosečnost, ne bi želela imet prizadetega otroka. Pa ne zato, ker bi bila egoista temveč že imamo v ožji družini takšnega otroka in niso lahke. Poli pa se vprašaš, kdo bo skrbel za takega otroka, ko tebe ne bo. Vem pa, da se je težko za to odločit in da smo lahko vsi pametni in govorimo kar nam paše, če pa bi prišli do tega krutega trenutka bi pa bilo hudičevo težko.
No, jaz upam da bom v ponedeljek izvedela same dobre stvari in mi ne bo potrebno se ubadat z to odločitvijo, ki bi me verjetno zaznamovala za celo življenje. Tako da držim pesti zase in vse ki vas še NS čaka, prav tako pa za vrtnica00, da krvna preiskava odžene vse dvome.
Moram pa priznat, da zavidam vsem, ki ste NS že dale skozi, jaz sem že kar nestrpna.
No zdaj pa k malo lepši temi, meni je Miklavž prinesel ročno uro. Priden Miklavž
oz. sem očitno jaz bila celo leto pridna
.
Meni pa se buši že pošteno pozna, sploh v popoldanskih urah. Hlače še vse zaprem, je pa res da se v pajkicah oz. v kakšnih bolj raztegljivih hlačah boljše počutim. Manj utesnjeno. Sicer je pa logično, 1,5 kile in 3 cm v pasu, ki sem jih pridobila se pač morajo nekje poznat
.
No toliko od mene, lahko noč in prijetno delovno sredo.