a dej nimanorwen, kr neki. tu nas druge študentke zdj v slabo luč spravljaš, ko nismo še tk zagrete
jaz sem se pa tudi pridno učila, pa me srčni utrip zamrdal. tk da mi zdravnica rekla, da zdj na izi nekaj časa, da pridem k sebi. pa pol se zagrabit. upam,da rata!
tejci meni sploh ni jasno ta Du+. niso mi sploh omenili nič o tem, če bi bla + al -. vem samo to, da če o otrok -, mi en bo treba dobit po porodu injekcije, drugač pa bo.
Pikica mislim, da se vse tu sekiramo in mamo neke probleme. ene bolj, druge manj. jaz še kuk se z eno stvarjo pomirim, se mi spet nekaj novega zgodi, da me vznemiri... dans sm bla pri G, ker me full jajčniki bolijo, ko kihnem, zakašlam, se vstanem, me tk zaboli, kot da me nekdo notr zareže v nožem. pekoča bolečina. zmer je neki... mi merila martenični vrat, pa rekla, da je supr. tako da nevem zakaj taka bolečina. itak da se človek sekira, bi zgleda blo prelepo, če se ne bi
brcanje komaj čakam!!!!
kajanagaja nimam besed na to kar si doživela, bi človek mislil, da kot taka država bolj na nivoju glede tega...
je pa res lepo videt, da se nas tako pridno nabira