Pozdravljene,
če smem, bi se vam tudi sama pridružila.
Moj PDP je 22.6., to je moja 2.
, domam imamo dve leti staro princesko - no bo čez natanko 8 dni.
Berem vas že kar nekaj časa, posebno zadnjih 14 dni ko sem ležala v postelji sem nadoknadila vse za nazaj in vas prebrala od začetka.
Najprej sem obležala z gripo, nato pa se je ta gripa razvila v pljučnico, tako da sem pristala na antibiotikih
Na srečo je bakterijska pljučnica, saj so bakterije za plod neškodljive v primerjavi z virusi.
V petek sem imela NS, videla svojo bebico, rezultati so glede na mojo starost odlični, sem se pa kljub tem rezultatom odločila za AC - ja ob porodu bom namreč stara 40. V prvi nosečnosti se za AC nisem odločila, čeprav mi pripadala, rezultati takratne NS so bili super, pa moram vseeno priznati da me je do konca nosečnosti razjedal rahel dvom - in ravno zaradi tega sem se sedaj odločila za AC.
No, v nedeljo zjutraj pa sem doživela neprijetno presenečenje in sicer rahlo krvavitev
- seveda sem se brez vsakršnega dvoma takoj odpravila na urgenco. Z
je vse v najlepšem redu - sem ga na kratko videla, srček bije normalno, vzrok krvavitve pa je ostal nepojasnjen.
Zdravnica je rekla da se v 95 % nosečnosti ko gre za krvavitev in je s plodom vse v redu le ta tudi srečno konča, lahko pa da bom imela "krvavo" nosečnost.
No, ena možnost krvavitve je da mi je zaradi močnega kašlja v prejšnjih dneh počila kakšna žilica, druga možnost pa se nanaša na to, da je trenutno posteljica precej nizko in prekriva maternični vrat in se je zaradi tega odkrušil del posteljice.
Kakorkoli, stanje se sedaj rahlo umirja, je samo še tu in tam na papirju ko se obrišem krvav madež, predpisan imam počitek in čim več mirovanja. Naslednji teden imam kontrolo ori svoji ginekologinji, če pa se stanje ta teden ne umiri pa grem takoj spet k njej.
Sama močno upam, da bo z
vse v redu, je pa to zelo neprijeten občutek kljub temu da si videl bebico in slišal njen srček si še vedno v dvomih.
No, naj bo to za prvič dovolj od mene - ja k da nisem celega eseja napisala
Uživajte, mislite pozitivno, božajte bušije, pa se kmalu spet tipkamo
< Sporočilo je popravil taraji -- 13.12.2011 7:58:37 >