helo pokica159
nosečniška oblačila jaz sem zdj 16t in 5dni in oblečem še zmer ene črna fine hlače, ker so malo raztegljive. kavbojk enih več ne nosim, ker majo malo višji pas, ene sm pa še nosila prejšnji teden, so kul ko se raztegnejo malo, zdj jjih pa več niti nism sprobala oblečt, vrjetno bi jih s težavo zapela, če pa bi jih bi me pa stiskale. tk da jaz prakticiram ta teden bolj kot ne pajkice in ene ala nosečniške hlače. je bolj komot in ne stiska trebuha, ker mi je v zadnjih dneh ful narasel, zgleda da se je tudi maternica fajn dvignila in povečala, ker je ful večja bunka zdj, ko ga potipam.
lep napeti trebušček, moji me sm gledajo
moderčki jaz sem obupala že nad sexy modrečki, ker zame več ni številk, že prej sm komaj našla, zdj pa konc s tem!
kupila sm si enega brez kosti (sem nekje prebrala, da take priporočajo, ker so tk občutljive prsi in tudi, ko dojiš) in tk da je raztegljiva košarica, to so ble take muke, da sm ga našla. vse, ki jih mam doma so s kostjo, me prav živcirajo in me že kr potem boli pod prsmi tako, da ga doma sploh ne nosim. kupla sm si ga pred 3 tedni, ker so mi pač že takoj za košarico narasle prsi in včeraj si ga prvič od takrat oblečem, ful optimistična kk mi bo komot in vse. ajooo zgleda, da so spet narasle, kr komaj da pokrije kaj, četudi se raztegne
resnično upam, da to ne bo šlo naprej več tk, kr nevem kakšne bom pol mela, ko rodim
ker že zdj, ko sm iskala, da bi vzela večjo košarico oz številko, so mi rekle v trgovini, da brez kosti jih pa pol ni, ker kar je večje od te št, mora bit kost, da je boljša podpora...
kg ta teden je obupen, vsak dan, ko stopim na vago mam več kg
. prve tri mesece in pol je blo skoz enako, nihalo sm 0,5kg gor dol. zdj pa v enem tednu kr 1,5kg gor. tk da sm jih pridobila 2,5kg. to je čist preveč za en teden. sm mislila, da bo šlo veen bolj počasi. s takim tempom, bom na koncu 40+