Hojla punce.
se še jaz malo oglašam. Priznam, da vas redno berem...oglasim pa se bolj poredko. Ponavadi, ko imam kaj za pojamrat..
. Nisem preveč dobre volje, ker sem imela v zadnjih tednih kar nekaj težav. Že pred prazniki se mi je kar z lepega pojavila krvavitev. Bila sem že v 15. tednu in sem mislila, da je rizičnega obdobja konec. Seveda sem takoj letela na urgenco (vse pohvale ginekološki ambulanti na ljubljanski urgenci), kjer so me vzeli takoj preko vrste, in temeljito pregledali (oba ultrazvoka). Diagnoza je bila, da imam nek "placentarni" polip iz katerega krvavim. Z dojenčkom in posteljico je vse ok in tudi naj ne bi bilo nevarnosti. Ker so se mi med prazniki krvavitve še kar nadaljevale (ne močne, ampak ravno toliko, da sem bila znervirana), sem šla takoj v torek k G (nadomestnemu, ker je moja G na dopustu), ta me je spet pregledal in mi predpisal bolniško do kontrole pri moji G (šele čez 14 dni). Zdaj sem že 2 dni doma in čisto nesrečna. Po eni strani mi pravijo, da ni nič hudega, po drugi pa, da moram bit doma? Sem iskala po netu, pa ni prav pogosta ta zadeva - je katera že slišala za takšen polip ali kaj podobnega?
Sicer pa sem zdaj v 18. tednu in še vedno me dajejo slabosti, brez apetita sem in kile ne grejo nikamor. Ko sem omenila, da bi dala kri pregledat (samo prvič sem dobila napotnico za pregled krvi), če imam mogoče premalo železa...pa sem dobila odgovor, da pripada pregled krvi 3krat v nosečnosti in, da še ni čas. A ste ve dobile napotnice za pregled sladkorja, ker ste imele že prvič povišanega?
No, pa da ne bom samo jamrala. Čestitke vsem za brcike
(jaz jih še čakam - prva nosečnost) in vsem zdravo in srečno tole posebno leto, ki nas čaka!