heej punce,evo po dolgem času se spet malo javljam in poročam novosti
Torej bila na morfologiji,izgleda vse v redu,razen tega da je gin.opazila mejno vrednost pri velikosti ledvičk in bomo
zadevo naprej opazovali,tako da naslednjič imam spet ultrazvok,me je malo zaskrebelo ko je to rekla vendar me je pomirila da zaenkrat ni panike in da možno da se mora dojenček polulati in je zato to tako. Upam da res.
Kar se tiče spola baje je
,ampak mi ni mogla 100% povedat,tako da smo še vedno v dvomih.
Za posteljico imam napisano da je lega nizko zadaj,verjetno imam zaradi tega ob večjih naporih bolečine v spodnjem delu trebuha,vendar me gin.ni posebej opozorila glede tega,se ravnam po svojih zmožnostih,vendar kar mejčkan mori da ne morem več na dolge sprehode,ki jih tako obožujem,že po 30 min hoje me začne špikat in se moram spočit,pa tudi če dolgo sedim,kar je precej zoprno saj pri mojem delu večino časa sedim
Oblekice še nisem kupila nič,čeprav sem si malo ogledovala že,ampak ko ne vem spola za sigurno,kar ne vem katero barvo kupit,bom pa kupovala bodije z dolgimi in kratkimi rokavi,da imam na zalogi
voziček sem malo gledala po internetu,to bomo verjetno zadnje kupovali,tako da še imam čas,so mi pa do zdaj bili najbolj všeč baby spa,dobiš vse v kompletu,pa sem že slišala dosti pohval,tudi cena je sprejemljiva.
Kar se tiče pleničk bodo definitivno tiste za enkratno uporabo,verjetno kar dm-ove,priporočila najboljša prijateljica ki je pred kratkim rodila 3 otročka in je zelo zadovoljna.
Tudi dudo bomo kupili,ni pa rečeno da jo bo otroček hotel imeti,bi pa raje da jo ima.
Okrog dojenja ne delam neke panike,bom vesela če bom lahko dojila,če ne pa tudi prav,mislim da ni neke razlike pri tistih otrocih ki so bili dojeni in tistih ki niso,če pa bom dojila pa definitivno samo tam nekje do 6 m starosti,več ne,eden od razlogov je tudi da bom verjetno takrat tudi začela po malem že delati pa tudi nesmiselno se mi zdi.
cuker test imam marca en teden pred nalednjim pregledom in bom morala tam 3 ure sedeti,se mi že zdaj meša
bom morala kakšno knjigo vzeti s sabo.
Aha kar se tiče kg,v prvih 3 mesecih sem shujšala 3kg,zdaj sem dobila nazaj 1kg tako da sem še vedno na -2kg,kar je super,saj sem začela z viškom in se res ne bi rada preveč zredila,upam da ostane tako,čeprav pazim ravno ne pretirano,apetit se mi je odprl,zadnje dni so krofi zelo aktualni
Evo sem se raspisala,hehe,dost bo,se še oglasim,uživajte v sončku