IZVIRNO SPOROČILO: nives28
danes sem spet dobila novo odločbo od ZZZS glede bolniške. vedno mi podaljšajo tam nekje za malo več kot mesec. ne vem ali naj poterm po tem roku izkoristim raje dopust ali sem še naprej v bolniški. ali ima katera podoben primer? ali boste tiste, ki ste drugače v bolniško to vlekle do konca ali boste izkoristile tudi dopust? kaj se bolj splača? med porodniško mi itak poteče pogodba o zaposlitvi.
Ojla,
Nives, če imaš možnost in glede na to, da ti pogodba potem poteče se mi zdi pametno izkoristiti dopust (je tudi bolje plačan). Tudi meni mesečno podaljšujejo in se z mano tudi moja šefica vsakič trese,če mi bodo podaljšali ali ne

. Delam namreč v šoli (1.r) in je ravnateljica šele po treh mesecih moje bolniške dobila dovoljenje za nadomestno delavko. Torej, če mi ne podaljšajo jo mora odpustiti, ker nima denarja za plačevanje obeh, v primeru da bi meni odobrila dopust, kar tudi pomeni, da bi moje sodelavke spet nastradale z nadomeščanjem mene, uf začaran kog

Upam, da se ti uspe dogovoriti tako, kot tebi ustreza!
Kar se pa priimka tiče sem v dilemi, ker sem pred kratkim menjala dokumente zato sem razmišljala, da bi bilo enostavneje dati otročku oba priimka, tudi jaz namreč vem kako je to, ko ne veš katera mama spada k otroku

.
Gromska, če ti ni odveč lahko prosim sporočiš, kolko te bo stalo dodajanje priimka in vsa papirologija?
Lep dan vam želim so

!