Pozdravljene,
Kajanagaja - GT3 je super močan, vzdrži lahko tudi 3 otroke, masiven in velik voziček. Dizajn je tudi lep, na žalost pa zaradi svoje vilikosti velikokrat nepraktičen zaradi prostora, ki ga zavzame. Se pravi, če imate velik družisnki avto (katerega boš upaorabljala za odhod v trgovino tudi ko boš sama,...) tedaj res ni problem. Če pa imaš majhen avto, pa da greste z njim še na morije, je to lahko težava... mesta zavzame kar dosti. Mogoče je dobra varianta, da si ga ogledaš v živo (v kakšni otroški trgovini). Jaz sem si ga in res je udoben, ampak v mojega Cliota potem drugo več ne bi dala kot samo to.
Torba - danes sem kupila še zadnje stvari, ki so mi manjkale za s sabo, tako da doma je že lepo vse, samo v torbo še zložim in lahko gremo!
Upam,da še 2 meseca ne... potem pa lahko
Spanje - to pa je poglavje zase. Grozno. Hrbet me tako boli, da ne spim nič, če že, pa je to polsede
in jaz ki nisem vajena in itak občutljiva za to (ne spim po dnevi, v avtu, sede,...). Morajo biti vsi pogoji, tišina, trda tema, drugače ne spim...
Upam pa, da sem našla rešitev. Se mi vsaj zdi, da bi lahko pomagalo - jutri grem namreč na masažo, ročno limfno drenažo.
Grem zaradi zatekanja. Sem slišala da ful pomaga, pa baje pomaga tudi za bolečnine v hrbtu. Jaz bom maserki še posebej povedala, tako da javim, če be pomagalo...