Zdravo
!
Mene danes očitno že daje spomladanska utrujenost, sem namreč obležala zjutraj v postelji z nekaj vročine... Se sprašujem, če sem se kaj 'preterala' oziroma, ali bi mogla več počivati, samo se mi zdi, da potem samo jamram in jokcam in grem potem sama sebi tako na živce...? Ne vem kdaj se ustaviti, po pravici povedano.
megiTT, se popolnoma strinjam s tabo, tudi meni se zdi, da ko zveš spol in ga glasno poveš, mu daš še ime, da s tem otrok pridobi neko osebnost, čeprav še ne obstaja. Edina razlika je, da sva se midva odločila, da vseeno poveva, saj se nama zdi prihod najinega
tako tudi bolj realen in že komaj čakava! No, kot si dejala, vsak po svoje
Kar se vozička tiče, sem tudi jaz slišala kar nekaj pohval za PP gt3.
Torba: po vsej verjetnosti jo bom pripravila nekje maja, kakšen mesec pred PDP. Aprila naju čaka kar veliko stvari, ki jih morava še urediti, med drugim tudi priprava papirologije na CSD.
Btw, ali ima katera kakšne izkušnje kar se subvencij za mlado družino tiče, kdaj bo nov razpis in kdaj potem dejansko prejmeš to subvencijo oz. ali to uveljavljaš za tekoče leto ali za eno leto nazaj? Nekaj sem sicer našla na netu, ampak to mi še vedno ni jasno, niti ne vem koga bi lahko to kaj vprašala.
Spanje: pri meni je čisto odvisno, če grem pred 11h zvečer spat, potem spim dobro, seveda mi lulanje sredi noči, ko se mi mali uleže na mehur ne uide, ampak to se zgodi 1x, redko 2x/noč. Seveda je nujno potrebna blazina med nogami, sicer je tudi pri meni kriza. Zanimivo mi je, da se velikokrat zbudim na trebuhu ali čisto na boku, prej sem vedno spala na pol na trebuhu in malo na boku.
Da ne bom predolga - uživajte v prvih pomladnih dneh, upam da bodo obsijani s soncem