Tašče - moje mišljenje je, da se jim sploh ni treba posvečati, ker sedaj pa so naši
na prvem mestu. Sploh pa kar se tiče kilogramov, pa da mislijo, da smo nesposobne oceniti če nam je mraz ali ne... verjetno so tele starejše tetike vse po vrsti pozabile, kako so se počutile kot nosečnice (takrat tudi ni bilo toliko informacij iz vseh strani, kot sedaj, interneta, pa foruma sploh poznali niso... so morale poslušati tašče, če so hotele dober nasvet...). Ampak časi se spreminjajo. In če meni moja kaj reče ji zabrusim nazaj, moj se pa samo smeje in pravi, da so hormončki lepa reč. Tudi tašča nič ne zameri
. Genovefa, tvoja tašča je pa pesem zase... da ta ne bo njen vnuk... se mi sliši, kot da bi rada nekaj izsilila, ali pa dokazala. Kakor vidi, a ne, saj konec koncev če tako čuti jaz bi ji rekla, da ni probema, če ona tako misli in čuti, pa konec koncev ni treba da v otrokovem življenju igra vlogo babice (bo pa druga babica toliko bolj oboževana v otrokovih očeh...) ja in vprašala bi jo, kako želi da jo otrok kliče - teta, ali po imenu? Mislim, da se ženska ima za zamislit... bi ji pa rekla, da če ima probleme naj kar pove kaj jo muči, ni pa rečeno, da jo bomo upoštevali. To je hudo. Otrok ni nič kriv...
Brcike - moj je včeraj mislim da spal cel dan, danes pa ga spet skoraj cel čas čutim, se giba, ampak je res, da ni tako živ kot npr. prejšnji teden. Brcike so bolj umirjene, nežne. Jaz pravim, da me boža...
. Pa v materinski je bilo rečeno, da jim zmanjkuje prostora, zato se ne morejo več tako sunkovito gibati, kar je tudi razumljivo.