Pozdravljene so
in nove članice,
top secret sva na istem. Danes sem prišla izpod tuša, in se po dolgem času res zazrla v ogledalo, pri tem sem ugotovila, da je moj lampi pa že res ogromen in da sem ko sodček.
Postalo mi je jasno, zakaj sem potrebovala pol ure, da sem si pobrila noge, in pred tem tričetrt ure, da sem si porezala nohte na nogah, pri čemer sem si en prst skoraj odrezala, ker me je prekucnilo. Vedno bolj razmišljam, kako neki se bom sama obrila pred porodom, ker to si nekako želim narediti sama in ne da me v porodnišnici. Pač neke stvari nisem pripravljena prepuščat drugim in to je ena od stvari. Sem že mojemu pravla, da če ne bo šlo, bo moral pomagat, da na to še nekak pristanem, da me pa popoln tujec...khmm..
Sem ena čudna
.
Hormonsko pa.. haha... zdaj vem zakaj gremo mal prej na porodniško. Morm rečt, da so v službi res vsi zelo uvidevni do mojega spreminjajočega razpoloženja, vendar včasih se prav sprašujem, če me bodo še meli radi ko pridem nazaj...
Vnetja - jaz jih imam, kdaj mam 5 min cajta. V nosečnosti trenutno že 3 vnetje, moj ginekolog mi vedno da canesten svečke, 2 pakla. Pa moram vzet tri dni, pa tri dni nič, pa spet tri dni. Pol je pa za nekaj časa boljše. S tem, da mene nikoli nič ne srbi, sam izcedek mam, z nepojasjenim vzrokom.
kale - res nas je dost štajerk, Bi blo lepo, če bi se kdaj dobile, če ne prej pa z vozički.
Zunanji obrat - jaz sem proti, brez tehtnega razloga. Pač ne vidim nič pozitivnega v modricah in naslanjanju na moj lampi. Že zdaj me boli ko se malo ruknem v njega (sem ful nerodna), prostovoljnih bolečin pa si ne mislim zadajat. Tak, da če se ne bo sama obrnila bomo pa CR imeli.
Drugače pa, sam jutri še pa podaljšan vikend, juuuuheeeej. (no vsaj zame). Bom spala ko velika. No pa še mal za faks pofretala, sem ugotovila, da zdaj pa res več ni heca in bi blo fajn, če še ta zadnji izpit nardim... morda pa ga bom.:) Pa mal o diplomi razmislim, pa morda temo prijavim... ah,... sem bla včeraj na faksu oceno vpisat, pa morm rečt, da sem do 3 nadstropja prav prisopihala, pa počutla sem se prav čudno. Lampi pa faks... ah jaj...
Koš
vsem. Uživajte v sončku in božajte svoje lampije. Še malo pa bomo vse na cilju.