Pozdravljene
!
vrtnica00 čestitke za obrat
neoelna juhej, da je za nekaj časa konec pregledov pri diabetologu, zdaj pa lepo zafiniširaj do konca
LeJo te popolnoma razumem s temi oknami in barvanjem, .. pri nas bodo zdaj fasado delali, in se zraven spravljajo, da eh .. sam oder že delajo skor 3 tedne, pa še niso fertik, tako, da prav vidim, da bo največja galama pa prah, ko bo dojenček doma ... Tako, da drži se, pa upam, da bo to čim prej urejeno. Kar se pa cotik tiče, pa naroči kaj preko spleta, ni isto, se boš pa malo potolažla...
malina86 tudi moj ginekolog je rekel danes enako okrog gela, tak da bomo tudi mi na čem drugem porabli
, pa je bil HB lažni alarm. Sem pa zmantrana zdaj ko zmešana. Me je hotel danes ginekolog dati na bolniško, pa sem rekla, ja teh 6 dni pa bomo že zdržali
Da pa se še jaz malce pohvalim, danes sem imela pregled. Micena se je obrnila na glavo.
Vsi izvidi so B.P., dobila sem tudi napotnico za porodnišnico in zraven vse izvide, pa za štetje gibov. Edino kar ni bilo ok, je preveč zmehčan maternični vrat. Je rekel, da me zato tako boli in tišči kot pri menstruaciji. Sem mela danes pravo veselje ponoči, sem spala samo 1 uro. So me ful dajali krči, sem že misla da bo akcija,
Seveda sem mu mogla sveto obljubit, da ne bom več hodla po trgovinah, da bom iz službe šla direkt domov držat noge v luft in delat nič. Tako da .. še dobro da imava sve kupljeno, spucano, da se res lahko držim navodil. Seveda pa če bo kaj narobe pa takoj v bolnico. ... Tak sem vesela.. da uuuuuuiiiiiiiiiiiii
Pa res en lep lep dan vsem