ojla so
in dobrodošle nove so
dons je tuk težk dan, ful sm slabu spala, ful me tišči pa prtiska neki čudn, vremenski otrok zgleda
tamala spi, mami pa pavzo med učenjem in visi na rr
KajaNagaja - kaj pa študiraš? jest tut občasno delam, glih dons pop grem ... drgač pa nism več na porodniški, je stara 14 mesecev zdele ... pa držim pesti za lepe novičke in da dobiš slikico
vrtnica00 - samo odloči se in zagrabi ... jest sm mela v 1.
ful štale z enim izpitom, me je 3x vrgla, šele v 4. sm nrdila in to z 10 k sm si prou mislna "ne me hecat, dej mi pol raj 6, če si me že vrgla 3x" ... s tem da mi je tkt, k me je v 3. vrgla prjavla "a noseči ste? ja pol pa kr še enkat pridte, učenje je dobro za razvoj otrokovih možganov"
prou krava ej. tk da se bova zdej skp učili a prou
baby12 - čestitke za pregled! drgač pa to ni panike, če je otročk manjši kukr po m, ker lahko da si zanosila bl nakonc ciklusa, mogoče samo par dni predn bi mogla nasledno m dobit in zato "striže" ... pol na NS ponavad popravjo PDP, če je preveliko odstopanje. važn, da si lepo vidla otročka
NS - ja, bom šla. mi je pa ful bedno, ker mam pregled šele 30.11., bom že 10t in 2d tkt
tk da se bom na ns naročila kr pred prvim pregledom, da ne bom zvisela pol, ker ns mora bit med 12 in 14. tednom tk da pazte, da se res tkt naročite, ker prejšnič me je zgleda tista sestra, k me je naročala za ns narobe razumela in sm šla šele 14t 2 dni in skor da ni mogla zmert, ji je kumej ratal, tk da res pazte.
Pkica - upam, da ti rata končno izvedt za pregled!
kale - kuk je tvoj otročk starejši star?
uživejte, grem gledat, kaj nej za delat oblečem ... ful ful ful sm napihnjena in morm prou skrivat, da kdo ne posumi