cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 4.del

clock-img

13.06.2012, 21:36

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

In taša praviš ,da pimpeka še vedno ni ? Pismo kaj je ata T. študiro kaj ni mel škornov gor ko je delo deco????

clock-img

13.06.2012, 21:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

MČ, ne bom še nič obljubila za petek....kaj je prepozno, če ti v petek zjutraj sms pošljem, če pridem al ne?

clock-img

13.06.2012, 21:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

In taša praviš ,da pimpeka še vedno ni ? Pismo kaj je ata T. študiro kaj ni mel škornov gor ko je delo deco????

Saj ga pa ne bo...če pa bo Eva!

clock-img

13.06.2012, 21:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čebelca ,če bo vse po planu te v petek pokličem za kafe.Pravim,pa zato ,ker ko se jaz nekaj zmenim maladva zbolitauser posted image .Že nekaj smrkata tak,da nič ne obljubim.

clock-img

13.06.2012, 21:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Zdaj pa se š vedno ubadam s temi slikami in leclercom. mam jih enih 300 samo za leto 2010. jutri pa začnem z 2011, če mi danes rata ono prvo rundo dokončat. mater sem v zaostanku user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image ti boš celi sistem v Leclerku zrušla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj bi se še zgodilo ,če jaz obremenim ko nimam še nobenega albumauser posted image

ti pa si tak fenomen... user posted image

Samo če so sedaj res po 0,06€ ne vem če nebom tud jaz naročila? Ker mam nazadnje slike razvite ko sta imela bauca 3.RD. Hm,,user posted image bom jutri naročila, sedaj se res splača

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

MČ, kam greste na dopust?

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Samo preverjamuser posted image Mažije še vedno obožujem user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa daj nehajte no, te bom še jaz morala...Do kdaj pa je akcija?

clock-img

13.06.2012, 21:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

aja, mi tudi že gremo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image 29.6. juhu. že komaj čakam.

Glede pivičke, ko je nekaj tulipan napisala. Jaz še nisem za akcijo, tak da brez mene. Ste pa vljudno vabljene v bolj zgodnjih urah na kaki obisk... Aja, KOkica kaj velja za petek?

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:41

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

KOkica ni prepozno. Se v petek čujema. Persida, upam, da prideš. Šmrkajo itak vsi po vrsti user posted image user posted image upam, dane zakuhata zares.

Persida, zakaj bi mogo met škornje gor - tega nisem zastopla user posted image user posted image user posted image

Tasa, kak to misliš, da nimaš nobenega albuma? Niti za Lijo?

Kokica, mmislim, da sem res nekaj zrušila, ker to absolutno predolgo traja user posted image user posted image user posted image mam pa v bistvu 465 slik, ker ene še razvijam za babice, tete in strice user posted image user posted image saj je res dosti, ampak če nisi priden sproti.....

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

aja, mi tudi že gremo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image 29.6. juhu. že komaj čakam.

Glede pivičke, ko je nekaj tulipan napisala. Jaz še nisem za akcijo, tak da brez mene. Ste pa vljudno vabljene v bolj zgodnjih urah na kaki obisk... Aja, KOkica kaj velja za petek?

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke [sm=jezicek.gif]

To si tak že samo ozdravljena še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa čuj ti, kaj bi rada, če pa maš ti 2 pubeca. Saj pa sem ti mogla še za drugega sina priskrbet ženo user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke user posted image

Zakaj pa ne? Saj pa to ni žganje....user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

TAK SE GOVORI!user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:42

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pa čuj ti, kaj bi rada, če pa maš ti 2 pubeca. Saj pa sem ti mogla še za drugega sina priskrbet ženo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok tu ,pa zmagaš nimam odgovorauser posted image

clock-img

13.06.2012, 21:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

TAK SE GOVORI!user posted image

user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok tu ,pa zmagaš nimam odgovorauser posted image

user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čEBELICA, VIDIM DA SI V ZAOSTANKU. Jaz mam albume, Persida jih nima... user posted image

joj črke ne da se mi popravljat

clock-img

13.06.2012, 21:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Se mi je zdelo, da je MČ nekaj zamešala ja...očitno je še njen računalnik zakuhaluser posted image

clock-img

13.06.2012, 21:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čebelca tasa ma vse pod kontrolo,moja uboga otroka še nimata nobenega albumauser posted image Končno,pa zdaj bi tak že pol slik falilo anže je specialac za slike

clock-img

13.06.2012, 21:45

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čebela ma izpad elektrike ,pa pisalo ,pa blokec je zgubila v temiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa saj ne morem verjet, da še malo pa bomo šle na 5.del marčevk user posted image
Če se ne motim smo začele z tem delom, ko je Kokica rodila?
Kak dugo smo rable, da smo napolnile?8 mesecev user posted image
Ko smo ble nosečke, smo v te času napolnile kolk delov? 10? user posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:47

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čebela prej včasih so rekli ,če hočejo naredit fanta si morajo obut škornje ko bodo hopsali zakaj tako ,pa me preveč vprašašuser posted image
No jaz odkrito povedano nisem gledala ,če je imel dohtar gor škorne ko mi je noter špricno bavcauser posted image user posted image user posted image Joj kak se to f*kjeno sliši upam ,da štekaš user posted image

clock-img

13.06.2012, 21:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa saj ne morem verjet, da še malo pa bomo šle na 5.del marčevk user posted image
Če se ne motim smo začele z tem delom, ko je Kokica rodila?
Kak dugo smo rable, da smo napolnile?8 mesecev user posted image
Ko smo ble nosečke, smo v te času napolnile kolk delov? 10? user posted image user posted image

Ko bomo šle na novega, bo Julija stara že 9. mesecev.

clock-img

13.06.2012, 21:49

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

A ti veš,da si bla noč ,pa dan na kompu???? Ja bli so cajti ko druga nisem delala ko po tipkovnici mlatilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem