writing-img

RE: Marčevke 2009 - 4.del

clock-img

13.06.2012, 22:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image pa nekaj se mi je obeslo...

sem mislila, da se ti je Radler kam obesil user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Uf, danes pa sem res že piflarka user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa pi..... nekaj se mi je obeslo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se ti je obeslo???

pa toti frdamani leclerc user posted image user posted image

Pa pošlji več paketov po manj slik da se neboš jezlauser posted image

Glej jo! Ona ima taktiko...le albuma še nobenega. user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasa lahko bi prišla ponudit kako kepico ne ,pa da se bašeš zdaj tam v kuhni .Sam predlog pačuser posted image

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Persida, zaton je res fajn. pa mam rada mivko. klara pa še bolj user posted image user posted image user posted image

grem prebrrat, kaj še morem komentirat. ker se mi že vse po vrsti obeša user posted image user posted image user posted image

moj me nekaj spašuje če grem spat. kaj te to pomeni???? mogoče user posted image user posted image hmmmmmmm....

clock-img

13.06.2012, 22:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Eh, MČ nena še idi...naj čaka malo..bo potem bolj vroče...user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:03

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Eh, MČ nena še idi...naj čaka malo..bo potem bolj vroče...user posted image

zmagovalnauser posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

MČ, kak se zbuja ponoči Benjamin?

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image pa nekaj se mi je obeslo...

aja, pozabla sem it po njega user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:04

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasa a si se že naprej pičla.Nena se preveč baši prosim te lepo bo pici malemu trdi ratouser posted image aja picika sem mislilauser posted image

clock-img

13.06.2012, 22:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

aja, pozabla sem it po njega user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak te lahko to pozabiš? Te pa še tak ne moreš it user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

tasa a si se že naprej pičla.Nena se preveč baši prosim te lepo bo pici malemu trdi ratouser posted image aja picika sem mislilauser posted image

Pa, če ga nima!

Aja,....si popravila....

clock-img

13.06.2012, 22:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Zdaj pa bi že lahko Tulipanka od svoje telovadbe priletela na en virtualni radler....user posted image

Kam pa je Najaa šal, ko jih je ponujala...Kaj je ugotovila, da jih sploh nima tolko, da ban vse časti...Eh, saj še mam jaz tri v hladilniku...user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Sploh se še s stola nisem premaknila...user posted image

Bom sedaj vstala pa si šla po nektarino...sladoled me je strah pojest, da nebo tamala zmrznila user posted image user posted image

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

sem zdaj vzela bandidosa, ker radler ni ohlajen. pa je tudi dober user posted image user posted image

no, tepa še ne grem. itak zdaj več ne kaže interesa - nekaj bulji spet v svoj računalnik user posted image user posted image user posted image

Kokica, Benjamin se zbuja ful različno. Načeloma spi kar lepo - prvo rundo nekje pet ur, pa potem po tri urce do jutra. Do pred kratkim je spal še po tri do tiri ure tudi čez dan, le zjutraj in zvečer je bla akcija - čisti luksuz. samo zdaj se mi pa zdi, da so se začeli ti krči al kaj jaz vem kaj pa je bolj tečkast. se mi zdi, da ga to zbudi, pol pa ni lačen pa ne sit, pa ne naspan pa ne zaspan pa sam ne ve kaj bi sam s sabo... pol pa še to tečno vreme. ker v vozičku načeloma nikoli ni problem za zaspat... tak da komaj čakam sooooonceeeeeeeeeeeeeeeeeee

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stranuser posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sploh se še s stola nisem premaknila...user posted image

Bom sedaj vstala pa si šla po nektarino...sladoled me je strah pojest, da nebo tamala zmrznila user posted image user posted image

Pametno ja....

clock-img

13.06.2012, 22:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zdaj pa bi že lahko Tulipanka od svoje telovadbe priletela na en virtualni radler....user posted image

Kam pa je Najaa šal, ko jih je ponujala...Kaj je ugotovila, da jih sploh nima tolko, da ban vse časti...Eh, saj še mam jaz tri v hladilniku...user posted image

No, te pa tak onudi nam no...
Lahko izbiram okus?

Najaa obuja stare čase na FB user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stranuser posted image user posted image

Pa kam te?

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Kak te lahko to pozabiš? Te pa še tak ne moreš it user posted image

eh počasi bom pozabila še dihat. sem bla skleorzna po prvem porodu, zdaj pa itak verjetno ne bi niti opazila, če bi mi možgani pomotoma iz glave padli user posted image user posted image
user posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 22:10

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

No, te pa tak onudi nam no...
Lahko izbiram okus?

Najaa obuja stare čase na FB user posted image

Ne, mam samo grapefruit. Bo okej?

Naženi jo sem...

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

kak z vama? kaj sem pa jaz? meglauser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico.

Ne še in boljše tak user posted image user posted image ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem