writing-img

RE: Mariborčanke 22.del

clock-img

29.11.2011, 22:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....?

Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj.

Jaz sem se bolj na 21-to nagibala!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.11.2011, 22:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa padeuser posted image user posted image ,pol pa spavanac!

Nočko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.11.2011, 22:10

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Ja do kdaj pa ima to službeno tvoj ali je to "službeno"? Lahko se nam pa kasneje pridružiš, ali misli tvoj celo noč okrog hodit?

imajo neko predavanje za ADR zvečer, potem pa še grejo na pijačo. in kolikor ga poznam ne bo hitro doma user posted image .

clock-img

29.11.2011, 22:12

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa padeuser posted image user posted image ,pol pa spavanac!

Nočko!user posted image

user posted image user posted image user posted image  in nočko!
aja, pa bog ti ne bo nič dal, če si ne boš sama vzela user posted image

clock-img

29.11.2011, 22:34

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj.

Jap, meni je kul...samo pred 20h ne user posted image

clock-img

29.11.2011, 23:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me nekak mika, pa še moj pravi, da na svojo službeno čago v petek ne greuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.11.2011, 23:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem brat in počivat počasi...

greva jutri dopoldne v Ikeo malo past oči, pa v baumax..pa še kam se bo našlo...user posted image

nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.11.2011, 23:10

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz tudi grem spat...nočko user posted image

clock-img

30.11.2011, 07:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.11.2011, 07:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal.user posted image Tak,da sem ful zaspana.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.11.2011, 08:12

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal.user posted image Tak,da sem ful zaspana.

Še ena taka user posted image Pa še kuhat ga je začelo že včeraj zaradi cepljenja, tak da je bla super noč user posted image

clock-img

30.11.2011, 08:13

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jaz pred 21 ne bi šla. Da spravim mulca spat, pa da ne dobim kakega klica, da se mali spet dere na vso grlo. Se mi je to že dvakrat zgodilo in sem lahko samo spakirala pa šla domov malega spat spravit user posted image

clock-img

30.11.2011, 08:14

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Drugače pa dobro jutro!

Pijem kavo v upanju, da se vsaj malo zbudim. Pa mama pride naokrog čez dobri dve uri... user posted image

clock-img

30.11.2011, 08:18

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

jutro,

kak je fajn v blaženi tišini kavo pit user posted image , mulc še spi. včeraj je spet imel drenje do 22h, pa še enkrat ponoči. ostalo smo spali user posted image .
potem pa klasika...FT.

clock-img

30.11.2011, 09:44

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jutro. Midve sva spali do malo prej user posted image

Možek je tamali dal sicer eno flašo mleka zjutraj, pol je pa nazaj zaspala. To je zdaj po murphyu ne, ko bo treba začet v vrtec hodit bo spala, čez vikend bo pa zgodnja ne :P

clock-img

30.11.2011, 11:00

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke user posted image

clock-img

30.11.2011, 12:35

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Mami šla domov, jaz pa na plan privlekla recepte za decembrsko peko in naredila seznam kaj vse rabim user posted image  

clock-img

30.11.2011, 12:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.11.2011, 12:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Z mamo imeli letanje spet,zaj sem skuhala,pol pa se porihtam,pa šibam po Maksa in k tašči.Imama z Saš-em danes kontrolo v B!

Glede petka:ste za to,da se dobimo ob 21-h,gremo nekam na en drink,pa potem naprej?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.11.2011, 13:01

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke user posted image

user posted image
sicer pa pridejo štirke pred trojkami user posted image , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke.

clock-img

30.11.2011, 13:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

user posted image
sicer pa pridejo štirke pred trojkami user posted image , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke.

Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja user posted image

clock-img

30.11.2011, 13:29

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

user posted image

Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja user posted image

bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi user posted image . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze.

clock-img

30.11.2011, 13:49

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

user posted image

bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi user posted image . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze.

ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco?

clock-img

30.11.2011, 14:35

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco?

user posted image user posted image user posted image  
če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega user posted image  domov privlekle user posted image .

clock-img

30.11.2011, 14:39

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

user posted image user posted image user posted image  
če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega user posted image  domov privlekle user posted image .

To bova pa itak, slej kot prej user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem