writing-img

RE: Mariborčanke 22.del

clock-img

30.11.2011, 18:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Sem pri večerji. I je šel z atrjem na tekmo. Sta dobla karte zastonj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

30.11.2011, 19:22

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Evo, tamalo smo dali spat, vročina je padla sama od sebe, tako da upamo, da je to vse. Je malo več spala danes, nismo pa nobenih zdravil in podobnega dajali. Razmišljava, da je to od zobka ali pa od cepljenja včerajšnjega, ker nima nobenih znakov virozice v kakršnikoli obliki. Od tamale smo že spakirali, zdaj še greva ostalo, pa delno v avto znosit, da jutri ne bo preveč. 

clock-img

30.11.2011, 20:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer,

otrok v pojsli...ne spi še...gledam malo kmetijo...malo na rač....me glava boli, da mi jo bo razneslo user posted image . Vzela tableto in že popušča. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.11.2011, 20:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Arwenko sam da ni kaj hujšega user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.11.2011, 21:04

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

kava jutri dopoldne v EP?

clock-img

30.11.2011, 21:05

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem jaz.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

30.11.2011, 21:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.11.2011, 21:15

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Hja, odvisno kako bova midve v vrtcu...načeloma ja, mogoče sama, mogoče obe, obljubim pa težko kaj user posted image

clock-img

30.11.2011, 21:55

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Čer user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

čer

clock-img

30.11.2011, 22:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

žal...obveznosti

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.11.2011, 22:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dan minil spet brzinsko..

zjutraj razvozila otroke, šla v baumax....zadnič, ker taki odnos, ko pa imajo tam, pa boljše, da kar dol zaprejo....user posted image user posted image

potem sva šibala v Ikeo.....tam zabila celi dve uri, pa še bi ostala, če ne bi bila vezana na čas....full presenečena, kaj vse imajo, pa cene full ugodneuser posted image

sva nekaj malega kupila, rač. mizo, pa nekaj drobnarij....

popoldne pa tak predavanja, pijačka, potem domov...

zdaj pa malo posrfam, potem pa bova čajček spila v miru in počasi odpeketala spatuser posted image

clock-img

30.11.2011, 22:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

podpisuser posted image

clock-img

30.11.2011, 22:14

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

podpisuser posted image

Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat.user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:20

clock-img

botrca

pencil-img

14679

žal...obveznosti

enako user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

podpisuser posted image

Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat.user posted image

pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...aliuser posted image

clock-img

30.11.2011, 22:27

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

podpisuser posted image

pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...aliuser posted image

v bistvu se, ker moram jaz v torek že v službo, sicer samo za 4 ure, ampak vseeno. Se bojim, da bo en dan premalo da zdrži do kosila. No, sicer pa itak nimamo kaj, če bo zdrava gre, če pa vročina pa pač ne. Prej ko sem jo dala spat ni imela vročine sicer, zdaj se mi zdi malo topla, merila pa ji nisem, ker je nočem zbudit, ni pa tak topla, da bi imela ful vročino, to pa ziher ne.

clock-img

30.11.2011, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

podpisuser posted image

morda je pa od zobkov...
zjutraj ji zmeri, pa če ne bo vročine pojdita za kako urco ali pa dve...user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Meni je tudi dan minil kot bi mignil. Dopoldan urejala neke zadeve, opravila par klicev...mogoče bom decembra nekaj delala...jutri začnem in če bo šlo bom celi december delala. Je pa prodaja knjig v merkurju...kjer so knjige znižane za 30-40% kot pa v redni prodaji.

Popoldan šla po Jana, ga dala v varstvo in šla na sestanek v vrtec. Pa je že večer. Mali spi...jaz sem neke papirje rihtala, jem smoki user posted image .

clock-img

30.11.2011, 22:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur.

clock-img

30.11.2011, 22:41

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur.

Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure user posted image

clock-img

30.11.2011, 22:42

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote user posted image

Nimamo dovolj, samo za 1kg smo zbrali, 2 je pa treba menda ne user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure user posted image

jaz imam še druge zadeve za urejat tak, da se moram tja peljat (Pesnica) user posted image

clock-img

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Nič, grem v postlo počasi, zjutraj moram zgodaj vstat, si še glavo oprat, pol pa gremo počasi proti MB, se tipkamo/vidimo kaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem