vstopiš, pozdraviš, greš do kruha, kjer te prodajalka prijazno pozdravi, izmenjata par besed o nakupu, greš do mesarja, ki te prijazno pozdravi, izmenjata par besed o nakupu, med policami še srečaš kakšno prodajalko, ki nalaga police in se pozdravita, na blagajni ti z zmerno hitrostjo poskenirajo in počakajo, da razmeroma hitro zložiš v voziček in plačaš.
Bog ne daj, da te kdaj v trgovini srečam v vrsti pred mano!!!
Ampak res, kje ti živiš, da si toliko lepih besed v trgovinah izmenjujete?
Jaz grem v trgovino izključno nakupovat in to naredim v 20-ih minutah, pa grem v 2 ali 3 različne. Ne pa da bi tam še čvekala. Pozdravim že, to je mimogrede, klepet pa seveda odpade.
In če bi v vrsti na kruh čakala, med tem, ko bi dama pred mano prijazno izmenjavala par besed s prodajalko, bi jo vprašala po zdravju.
V Hoferju in Lidlu mi je všeč to, da je tempo na blagajni res hiter, ker je zame čas tudi denar.

In kar živčnega fašem, ko grem drugam in stojim v vrsti...Razlika je očitna.
Sicer je pa res, da enim počasen tempo paše, ker so prav takšni tudi sami, ko zlagajo v vrečko. Jaz sem pa med bolj hitrimi. Me je enkrat prav pohvalila prodajalka v enem Šparu, kako hitra sem. Ker sem dejansko z roko čakala, da mi je dala izdelke in imela vse lepo sortirane v dve vrečki, pa ni bila niti ona med počasnimi. Jaz si že pri zlaganju na trak razvrstim hrano tako, da je zadnja tista, ki mora biti v vrečki na vrhu.
Ok, hočem samo povedati, da je meni zelooo pomembno, da se vse hitreje odvija, ker ne maram zapravljati časa v trgovinah. Itak sem že prevečkrat tam.