IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli
evo punce..se vam morem malo javit.
mi2 sva bila v pon. na nuhalni. vidli smo eno živo bibo noter, ful lepo se je vidlo.
celo 3 slikce sm dobla 3D. za moje pojme je neka drobižika to spet. ker sm primerjala nuhalno od Neli, pa sm vidla da je takrat Neli mela pri 13t2d 13cm (mogoč tut ker je lepše ležala, oz.drugač), ta otročiček pa pri 13t enkrat je rekla 3 enkrat pa 5 dni... ma pa samo 10cm.
je pa ful skaku noter pa se odrivo z nogam res. lej tako smejala sm se mu. kako je delo ta mali fižolček.
drugač je neli super. bla bi skos pr mami. ker mi ne odgovarja najbol, ker bi bla na rokah, ma saj zdaj bo cel mesec z mamo, ker bom na bolniški in bo lepo mal dlje spala in potem bo prišla mama po njo v vrtec in bo vse malo drugače.
zdaj grem pa klop pa mizo barvat za na teraso. punce...mejte lep dan.
Zakaj si pa na bolniški? Upam, da ni kaj resnega...
Sem videla, da si mi poslala ZS, samo imam včasih full težave odpret sporočilo

. Verjetno je bilo kaj okoli izračunov za spol

. Finta tega izračuna je samo v tem, da se gleda, kateri od vaju je bližji z leti (če se z leti ne vidi se gledajo tudi meseci) večkratniku št. 7 in spol tistega partnerja naj bi imel pol tud

.... A se je že kaj videlo kaj bo na NS?
Jaz sem pa imela včeraj pregled in je vse v najlepšem redu; imamo že ca. 1300 in baje sploh ni dvoma, da je

-sem tud jaz lepo videla

. Bojim se pa , da tokrat ne bomo toliko spali, če sklepam po gibih sodeč

. Imam pravega akrobata v trebuščku, ki se še non stop obrača

.
Naša oktobrka je pa zadnjih nekaj dni precej nerazpoložljiva, pa nisem čist sigurna al so samo zobki al je tud malo izsiljevanja zraven

. Kaj so dobili prej vaši oktobrčki - trojke al štirke in ali je bilo kaj huje, kot pri enkicah in dvojkah?