IZVIRNO SPOROČILO: amyZ
Evo mene iz nuhalne.
Moji rezultati so super: 1,5mm in pa razmerje 1: 18205. Je pa rekla, da je fajn to, ker so imeli danes baje bolj slabe rezultate pri drugih. Je pa kr ful nosečk nas blo, gužva.
In tudi spol je že skor siguren, sicer je rekla 85%, ampak da je skor zihr in da če ne bo, bo kofe častila
. Tako da dobimo
, ker naj bi se ga že s Triglava vidlo
.
Tako da dobre volje, kljub majčkeno krvi. A mislite da je možno, ker mi je ona tako pritiskala na trebuh? Sicer pa je bila dr. Strah samo zraven, ker je UZ delala ena druga, ki bo zdaj njena sodelavka. Mi je posnela tudi CD samo filmčki niso baš kaj, ker je preveč premikala in se zelo malo vidi gibanje mojega
. Je pa bolj ali manj samo rokice premikal, zelo malo se je cel. Bil zelo priden
. Smo pa veliki slabih 6cm, srček pa bije 167. Je bilo lepo slišat, čist hudo!

za super rezultate pa za to, da boste dobili "lulčka"

js sem bila v 1. nosečnosti presrečna, ko sem izvedela, da bomo dobili fantka, pa nevem zakaj, čeprav sem bila prepričana, da mi je vseeno, kaj bomo dobili, sem se neskončno veselila

. katera ti pa je upala napovedat spol, pomočnica al prav strahova? ker js menim, da je ona res najboljši diagnostik nasploh....
me zanima, katera je bila pri njej in ji ni napovedala spola? meni sicer v 1. nosečnosti ni upala, ker je imel popkovino med nogami in ni bila zihr
nebi rekla, da bi lahko krvavela, ker bi ti preveč pristiskala na trebuh...joj te krvavitve! očitno postaja to kr nekak običajno, da nosečnica krvavi...js sem namreč tudi že 3x krvavela, v 1. nosečnosti pa niti kapljice celo nosečnost. kakšna krvavitev pa je bila? pa si to opazila, ko si domov prišla?
se bojim, da se me nekaj loteva...zebe me, pa glava me hoče bolet
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦