Dobro jutro!
IZVIRNO SPOROČILO: capyka1981
allo
pozdravljene po doooolgem času,sem bila v b.zaradi krvavitve,evo me...zdaj pa nazaj doma in na bolniški.
Capyka1981 samo da si sedaj vredu! Sedaj pa doma pa počivat!

Joj letos nas je pa res ogromno s težavami! Kaže da stres in službe delajo svoje! Moja prva

je bila lepa in čisto brez težav, zdaj v drugo sem pa skoz doma! Šefica mi je včeraj rekla, da naj ne bom ne umna in naj ne hodim več v službo in naj se raje merkam, da ne bo šlo kaj narobe! Sem ji bila res hvaležna za te besede, ker prej me je skoz slaba vest grizla, ker jim ne morem nič pomagat! Še posebej ker se delajo zaključki poslovnega leta!
Sunny21

za pregled in za

. Drugače pa lahko na hrbtu spiš ravno toliko kot na trebuhu! V bolnici so mi rekli, da ti telo bo samo povedalo, če mu položaj ne bo odgovarjal! In tudi Pušenjak je na to temo napisal, da naj se postavimo toliko let nazaj v kožo žensk, ki vseh teh navodil niso imele in kako so one vedele kako se obnašati in kaj delati v nosečnosti! menda da je treba samo poslušati lastno telo! Menda da če zaspiš na hrbtu in ti pritisne na kakšno veno ali živc, te itak slabost pripravi, da se moraš obrniti, ali pa ti kakšen del telesa zaspi in podobno! enako je napisal na temo, ali se lahko steguje v nosečnosti (npr. obešanje cunj in podobno) in je napisal, da se to vse lahko počne, če je zdrava nosečnost seveda!
Maat čestitke za dobre rezultate AC

in za

!