Ojla vsem skupaj po doooolgem času. SREČNO, ZDRAVJA POLNO LETO 2012.
Me ni bilo dolgo na spregled, ker mi enostavno zmanjka časa.
Naš mali zelo hitro raste in se redi, pri dveh mesecih 62 cm in 6300g, no saj je bil pa tudi že ob rojstvu korenjak, kakšne so mere sedaj pa bomo videli drug teden.
Kravce zelo dobro in dolgo pase, kar pa je začel že zelo zgodaj pa tudi spal je od samega začetka na trebuhu in je hitro začel trenirat. Trenutno mu spanje na trebuhu ne odgovarja, bolj na boku še bolj pa na hrbtu.
Kopamo se vsak dan, enkrat na teden ga pa namilim. Tudi pri nas je rutina, kopanje, hranjenje in spanje. Zvečer zaspi med dojenjem, tudi jaz sem slišala, da to ni ok ampak budila ga pa ne bom.
Berem da so vaši zelo pridni glede spanja in hranjenja. Mi se polno dojimo. Zvečer zaspimo okrog 20.00-20.30 in spimo do 1.00, jemo, spimo do 3.00, jemo,spimo do 6.00, jemo, spimo do 8.00. Čez dan je pri 4 tednih nehal spat. Čez dan je lačen na 2 uri, šteje se od začetka dojenja do začetka naslednjega dojenja, torej mi ne ostane dosti časa zase.Proti večeru bi pa že na 1,5h. Začela sem ga čez dan dvakrat uspavat. Zaenkrat mi uspeva, sicer spi le kake pol urce. Drugače pa zelo malo joka, le ko je lačen. Začne pa stokati, ko si želi v naročje ali pa našo pozornost. Rad je v ležalniku ali pa na previjalni opazuje poslikavo sobice in se pogovarja.Ampak tam ga ne morem pustiti samega. Skratka kake pol urce se sam zamoti potem pa nas že kliče.
Rokice si nonstop tlači v usta in se slini pa tudi brez rokic v ustih se slini, mogoče bo pa res zobek. Od sline je po bradi že čisto rdeč, ga mažem, ponoči se rdečica umiri. Včasih si jih tako tlači, da se kar davit začne. Dudo pa ven vrže.Ful se smeje, tudi naglas. Spušča glasove, da se mu prav nasmejimo.
Glede pogostega dojenja pa ne vem. Pediatrinja pravi, dajte mu kadar je lačen pa tudi, če na 1 h. Men je pa že kar utrujajoče. Na 2h še gre, bi pa pasalo met kakšno 3 ali 4 urno pavzo tudi podnevi. Sem poskusla tudi to, da sem mu poleg dojenja še malo dodala pa je bil ravno tako čez 2h lačen. Pa ponoči tudi ni nič dlje spal.
Jooooj sem napisala, a bo sploh katera brala
.
Se čujemo jutri, če bo kakšna pavza
.