writing-img

RE: Porod v vodi

clock-img

15.01.2012, 11:34

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Aha, zdaj razumem,  v hočete imet dvojno fešto! user posted image

user posted image No, potem pa držimo pesti, da bo tako.

Ja, ja.. tako je user posted image user posted image

Hvala, hvala user posted image

clock-img

15.01.2012, 11:35

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

A je mogoče kašna sprememba glede vode v Postojni?? Jaz še vedno upam user posted image

clock-img

15.01.2012, 11:54

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Vedno sveže informacije dostopne tu: http://www.kovodpostojna.si/

clock-img

15.01.2012, 12:06

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Oooo.. Hvala lily32 user posted image

clock-img

19.01.2012, 19:48

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Meni ni več nič jasno.. V časopisih piše, da je sedaj voda v Postojni v redu, na strani od vodovoda pa še vedno, da ne user posted image user posted image

clock-img

20.01.2012, 02:20

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Kimica, poglej si novice na radiu 94...se malenkost potrpljenja ;-)
Rezultati naj bi bili znani danes.

clock-img

20.01.2012, 08:39

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Danes???? Jaooooo, jaz pa sem ob 7:10 dobila prvi popadek user posted image user posted image
In mislim, da bom ponoči morala kar v Postojno.. Upam, da ne prej..

clock-img

20.01.2012, 09:35

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Hm. Si prepričana, da je bil popadek?! No, jaz sem imela včeraj pošten preplah. Že tretjič sem krvavela, tokrat resnično prepričana, da se mi je odluščil čep, imela "menstrualne" bolečine in non stop na wc-ju. Pravijo, da se telo začne prej čistiti. Obisk pri G pa je pokazal, da je še vse zaprto, plodovnice dovolj...

clock-img

20.01.2012, 11:03

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Ma meni se je čep včeraj zagotovo odluščil.. In ja, danes ob 7:10 sem začutila prvi popadek.. Je zabolelo v spodnjem delu trebuha, do sedaj so se vrstili še tisti manjši, ma nič neki boleči.. Tako, da bo po mojem steklo hitro..

clock-img

20.01.2012, 11:18

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Super! Sedaj pa cim bolj pocivati, razen, ce bi rada pospesila. Ceprav je zelo odvisno od vsake posameznice. Pri nekaterih hito napreduje, pri drugih pocasi. Jaz vem, da si bom privoscila se eno meditacijo, ce me ne bodo prevec zivcki mucili. Da se zrelaksiram. Porocaj kako si, bos? Pa da bo vse potekalo super ;-)

clock-img

20.01.2012, 11:37

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Sej skozi ležim- sem si pc prinesla kar v posteljo user posted image user posted image
Samo še lulat hodim.. Samo kaj, ki bom mogla it jest in bo treba vstat user posted image

Moram pa obvezno novice spremljat user posted image

Kdaj imaš pa ti rok???

clock-img

20.01.2012, 11:45

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Nič ne bom čofotala user posted image user posted image user posted image

Porodov v vodi ne izvajajo že od novega leta in jih še naprej ne bojo, dokler ne bodo vedeli, da je 100% vse v redu user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2012, 12:23

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Rok imam 19.2.

Ja, sment glede vode, no. Kje si pa dobila to zadnjo informacijo? imam vsekakor zaupanje v osebje v Postojni, ne glede na to kaj bo pri meni s porodom v vodi.

Si kaj razmisljala o drugih protibolecinskih sredstvih ali se bos prepustila toku?

Pojej pa le kaj in misli pozitivno ;-)

clock-img

20.01.2012, 12:51

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

IZVIRNO SPOROČILO: _Ajla_

Rok imam 19.2.

Ja, sment glede vode, no. Kje si pa dobila to zadnjo informacijo? imam vsekakor zaupanje v osebje v Postojni, ne glede na to kaj bo pri meni s porodom v vodi.

Si kaj razmisljala o drugih protibolecinskih sredstvih ali se bos prepustila toku?

Pojej pa le kaj in misli pozitivno ;-)

Oooo.. Vodnarček ali ribica user posted image user posted image

http://www.radio94.si/
Tukaj je prispevek user posted image user posted image
Ja, jaz upam, da bojo babice v redu.. In mi bojo karseda pomagale..
Ne vem pa, glede na to, da je voda še onesnažena in je babica rekla, da, ko si umivajo roke (tudi otročnice), da si potem morajo tudi razkužit roke.. Kaj pa tuširanje??? Ja, saj se ne morem razkužit user posted image user posted image

Druga protibolečinska sredstva?? Ne vem, mogoče kaj kar dajo v žilo sproti- preko tistega katetrčka.. Buuu.. Nekaj zagotovo hočem, ker brez nič, da bom jaz pretrpel to, po mojem ni šans, ker sem fullll občutljiva..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 20.1.2012 12:52:29 >

clock-img

20.01.2012, 16:55

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Seveda, da bodo v redu. Tam so, zato, da pomagajo po svojih najboljših močeh user posted image vse boš zvedela tam sproti. tako hudo ne verjamem, da je, da se ne bi mogel stuširati. Have hope, vse bo ok, boš videla.

Glede protibolečinskih sredstev tudi jaz nisem prav podučena, vem pa, da ne bi želela EA. Izjemoma v primeru, da bi zadeva res neskončno dolgo trajala in bi mislila, da ne zmorem. Verjamem pa, da takrat najdeš moč zase in za svojega dojenčka user posted image

clock-img

20.01.2012, 17:23

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

No, jaz tudi mislim, da bo vse ok in upam, da dobim najboljšo babico user posted image
Kar se tiče vode pa bom itak vprašala kaj in kako..

Ma jaz epiduralne nočem.. Raje naj dajo nekaj drugega- sicer ne bo tako učinkovito kot epiduralna, ma, če bo že za 30% bolje, bo super user posted image

clock-img

20.01.2012, 19:23

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Kako je počutje in dogajanje tam spodaj? Se je umirilo proti zjutraj? Kar se tiče luščenja čepa ( ne vem, če si brala) lahko nastopijo zaresni popadki tudi par dni po tem ali več user posted image

clock-img

20.01.2012, 19:35

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Ma počutje je kot je user posted image Vsake toliko me zaboli v spodnjem delu trebuha.. Malo popadkov je že prisotnih, ma nič hujšega..
Vem, da se lahko pojavijo pravi popadki tudi par dni kasneje po odluščenju čepa, ma jaz mislim, da pri meni ne bi smelo bit lih tako, saj se nekaj dogaja.. Pa itak grem jutri zjutraj v porodnišnico, ker se bojim, da mi odteka plodovnica že od včeraj.. Da ne bo kaj narobe.. Razen, če se ne začne prej kaj dogajat..

clock-img

20.01.2012, 19:44

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

No, ja. Ko sem naletela enkrat na Dr. Pušenjaka v P., mi je rekel, da so popadki konstantni, kar pomeni, da so zelo enakomerni in razdaljo lahko izmeriš. Mislim, da je to kar pomemben podatek user posted image . Ok. Fino se spočij, najej, napij,...user posted image Lahko pa še vedno pokličeš in vprašaš kaj ti svetujejo. Ma mislim, da če ni popadkov, ni panike?

clock-img

20.01.2012, 19:53

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Ja, ne vem.. Se bojim zaradi plodovnice user posted image Drugače ne bi bil problem..

clock-img

20.01.2012, 21:15

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

No, vsekakor ti želim, da dobro opraviš jutri v P in naj bo čim več dogajanja po tvojih željah user posted image

clock-img

03.02.2012, 19:14

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Upam, da bo v prihodnje vec prispevkov na tej strani, saj sem na tv porocilih zasledila, da je voda koncno spet OK! Upam, da so v Postojni spet zaceli s porodi v vodi :-D

clock-img

04.02.2012, 12:34

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Res je.. Od včeraj dalje ni več rdečega alarma zaradi onesnažene vode user posted image
Mislim pa, da bojo v porodnišnici še kašen dan počakali s porodi v vodi (preventiva)..

clock-img

04.02.2012, 16:26

clock-img

_Ajla_

pencil-img

69

Kako ste vi z malo princesko? user posted image
Kakšna pa izkušnja z babico, sestrami na oddelku...boš delila kaj z nami user posted image
Ja, pri meni ne vem kako bo s porodom v vodi. So se mi namreč z novim letom začela bolj pogosta glivična vnetja z rahlimi krvavitvami. Tako, da v tem primeru ne vem kaj bodo rekli Bom vprašala ko pridem tja.

clock-img

04.02.2012, 18:10

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Naša princeska je dobro, pravkar pridno spančka, čeprav zna bit tudi zelooo sitna in težko zaspi..
Uhhh, svoj porod sem sicer že opisala in to 2x (v temi Čvekanje v pričakovanju- Januar 2012 in Primorke).. Je pa dolga zgodba, tako, da nimam lih volje še 1x pisat user posted image
Ja no, boš videla kaj ti bojo rekli.. Srečno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem