je blo tolko novosti, da sm rajši obnovila seznam kr zdej
dobrodošle nove
printemps, srečki in M_mojca
za dobro opravljen pregled
za velike in hitro rastoče pikice, pa samo naj gre tako naprej
M_mojca najprej
te popolnoma razumem, da te je spravlo iz tira, ampak po moje ni za se sekirat, kr če ti je G rekla, da se ona ne bo sekirala, potem se tudi ti ne rabiš. Če bi zgledalo, da kej ne štima, bi ti povedala in sigurno bi drugače reagirala kot tako, ki ti je rakla, da pridi malo prej na pregled, da bosta kontrolirali stanje. Pa sej tudi, če boš mogla bit na bolniški ni nič takega. Pač boš mela več časa zase in za posvečanje svojemu rastočemu bušiju. Ne sekiraj se, boš vidla, da bo naslednjič že vse v najlepšem redu. Tvoja pikica je vztrajna in trdoživa. Zdej, ko se je enkrat odločla bit s tabo, se ne bo kr tko predala, vrjemi. Samo glavo pokonci in pozitivno dalje, to bo najbolljše zate in za tvojo pikico. Razmišljaj samo o tem, kako bo čez par mescev že veselo brcal/a po tvojem trebuhu in kako jo/ga boš poleti dobila v naročje. Vse bo v redu
Mojci1984 če že kej razmišljam o nakupovanju za dojenčka? Hmmmm...JA ITAK! Glede vozička sm že proučila vse možne možnosti in našla najbol idealnega sploh, ga bova šla z
enkrat januarja/februarja pogledat in sprobat, ma js sm že odločena, da je perfekten, tko da bo kr moj
glede oblekic in ostale opreme...to me je dajalo že kr neki časa preden sm dejansko zanosila...sm kupovala svašta stvari, ponavadi pod pretvezo in jih pol podarila komu, ki jih je lih rabu
Js mam pa že čisto v podrobnosti izdelan načrt za otroško sobico. Sm že izbrala pohištvo, barve za stene, previjalno mizo, postelco itak dobim in je taka, da bo šla super v design, ki sm si ga zamisnla...vgl. nema da nema in ja, vem da sm preden sm zanosila govorila, da bom z vsemi stvarmi počakala do zadnjega, ampak zdej pa najdem vsak dan več zeeeelooo pametnih razlogov za izpeljat vse čimprej
na srečo me moj
bremza, čene bi bla že cela hiša polna stvari za
, pa še nobenemu sploh nisva povedala, da je na poti
kooooomaaaaj čakam, da poveva mojim in njegovim staršem, da čakamo
! prou težko se mi je zadrževat, da ne povem. Učiri sm govorila z mami in me je prašala kako sm in če je kej novega tko da skoraj skoraj bi ji rekla, da bomo pestvali, ma sm se zadnjo sekundo zaustavla. Pa še problem je, ki moja mama je zdravnica in morem tudi glede počutja pazit kaj povem, kr hitro poveže stvari med sabo (če jih ni že in zdej samo zato, kr še nisva nič povedala glumi budalo in se dela, da njej ni nič jasno...bi blo tudi možno
) ah ben bo že...lepo se mejte punce, pa pridno klepetat, kr mi je tko lepo brat kar pišete