jutro!
tuki pri nas bo spet lep sončen dan, tko da (kot vedno, ko je tako) ne morem spat in pač smetim na netu
proxima js sicer svoje izkušnje nimam, imam pa starejšo sestro, ki je bla rojena v 34tednu, js sm bla pa rojena 5dni čez rok, oba mlajša brata pa par dni pred rokom, ampak na kratko povedano: taprva nedonošena, vsi ostali normalno donošeni. Poznam tudi par punc, ki so mele prvega nedonošenčka in naslednje normalno donošene, al celo prenošene, pa tudi en primer, ko sta obe hčirki nedonošeni, ampak to je blo pa v prvo zaradi previsokega pritiska in v drugo zardi prenizkega pritiska. Tko, da js mislim, da se ne rabiš preveč sekirat zaradi tega, kr maš vseeno doooooosti možnosti, da bo vse v najlepšem redu
Mojci1984 glede vozička mam tudi js podobne zahteve kot ti. Tudi pri nas so super makadami za se šetat, tko da moj pogoj so velika napihljiva kolesa, pa rajši bi mela 4-kolesnika, ker je stabilnejši, v tej kategoriji sm pol poiskala tiste firme, ki majo tudi fajn ADAC teste in med tistimi pogledala kateri so mi všeč in imajo dobre ocene. Pol sta mi ostali 2firmi, ki ustrezata mojim pogojem, ampak 1. je neprimerno fuuuuul predraga, 2. pa daš v slo uko z glave, v tujini pa so cene prou sprejemljive, tko da odločitev sploh ni bla tko zaj*** kot je najprej zgledalo
poznam pa tudi par uporabnic/uporabnikov te firme in so vsi brez izjeme z vozički fuuuul zadovoljni, tko da...Sej pol od te firme, so mi eni 3vozički taki, ki bi jih rada pogledala in sprobala, ampak že to se mi zdi fajn selekcija zaenkrat
otroška sobica: to se mi zdi super, da maš lahko narjeno po meri. Pr nas so dve omare že not, ampak je treba še eno dodat, da bojo lepo čez celo steno, obdržali bomo samo ogrodje, vrata pa zamenjali, spodaj dodali predale, v sobico dodali previjalno mizo, postelco in fotelj/gugalnik (za crkljanje in dojenje
), ostalo opremo pa bomo sproti dodajali, ko bo otrok rastu. Sicer mam pa namen to sobico imet uštimano za dojenčke, ker itak mamo v planu še vsaj 1štručko, tko da pol, ko bo drugi na poti, bomo starejšemu poštimali drugo sobico tako, kot jo bo takrat rabil, dojenček pa bo v "dojenčkovi" sobici
to so zdej plani...bomo vidli kako se bo izšlo
srečki kaj že srček poslušate? wiiiii...
od katerega tedna dalje pa se ga sliši z angelsound-om? tudi js študiram, da bi si ga nabavla