Dobro jutro!
je bil lep božič, smo šli domov k mojim in so me razvajali;))) potem ko sem pa povedala, zakaj ne pijem zares dobrega vina, so me pa še tolko bolj;) Mali so se očke svetile kot diamanti, ko je odpirala darila:)) Lušno je blo.
Activia: v prvi nosečnosti nisem krvavela, ker bi bilo kaj z plodom narobe, ampak ker se je ravno takrat pojavila ena cista oz. rumeno telesce ni v celoti propadlo, ko ga mala pikica ni več rabla, tako da Urgostan meni ne bi nič pomagal. Kar pa se tiče predpisovanja in jemanja, ni v moji navadi da dvomim v zdravnike. Sem mnenja, da pozitivne stvari vedno odtehtajo negative ;)
Vozički: Definitivno vzamite takega, ki vam je všeč, ampak jaz sem gledala tudi na druge stvari.
- da se obrne v obe strani
- da je vodljiv z eno roko
- da se športni del poleže čisto do ravnega in ne da je ritka vedno v V položaju
- da je lahek za nosit in zlagat
- da ima možnost zračenja na strehi
- meni je blo nujno, da je imel košaro v kompletu
- da gre v avto - čeprav sem mogla gume dol jemat
- osebna kaprica - da je bil trikolesnik;))
pa še kaka stvar, ki se je zdaj ne spomnim, vem da sem doktorat naredila iz izbire vozička, pa mi ni blo žal, ker smo ga res polno izkoristili. Naša mala je bila full rada v njem, še zdaj ga, če gremo na daljši sprehod, vzamemo s sabo, ker ji je še vedno dovolj velik. Je pa res, da smo mi mogli 2x menjat zračnico, ampak mene to ni tolko motilo, ker je to pač 10 minut dela. Sem se odpeljala do prvega servisa koles in so mi to naredili takoj. Je pa lažje vozit z napihljivimi gumami oz. imam jaz tak občutek;)
No zdaj grem malo pucat (beri: sesat), kosilo je že na pol skuhano, potem gremo na en mrzel sprehod, da se malo zluftamo, pol pa domov na toplo:))
Še podatki: stara sem 32, to je/bo moj drugi otrok, imam doma punčko februarko 2010, PDP naj bi bil 31.08.2012 in datum pregleda javim, ko ga izvem