jutro punce!
dobrodošle nove! tako lepo videt, da se naš "klub" povečuje
kr tako dalje, da bojo avgusta VSE porodnišnice v sloveniji nagužvane
midva sva pa veselo novico mojim staršem povedala včiraj
je bla cela družina (se pravi sestra s fantom in oba mlajša brata) pri mojih doma na kosilu in js sm, kot vedno, prinesla nekaj peciva in v vrečki sta ble še škatlce za mami in tata...Tata mi je bil najbolj zanimiv, ki je uno mini štumfko gledal, pa nič mu ni blo jasno
pol je pa listek prebral in nasmeh čez cel obraz. Mami je takrat lih pecivo štimala, pa tko sprašuje tatija kaj je dobil, on pa, da ji ne pove, da kaj če bi pršla še svoj darilček odpret. In mami res pride, odpre darilček vidi štumfko, pa je že takoj skoraj jokala, pol pa prebere listek in je bla cela vesela
in oba moja brata začnesta spraševat, da če bosta bla strica in, da če bosta lahko prišla kej dojenčka pestvat
in najbolj mi je blo lepo, ko je moj tamali brat prašal kolko je velik zdej dojenček in ko sm povedala, da cca 1cm in da že ma rokice in nogice, pa on tko nardi: "ma ke velik! cel velikan!"
skoraj sm začela jokat. In pol mama takoj načrte, da bova šle kupit kšne hlače z lastiko v pasu in kdaj bova šle pa obleko za ohcet od moje sestre in da zdej bo pa lahko mičkine oblekce kupovala
tko lepo se mi je zdelo, ki so bli vsi tako veseli
pol, ko sva se odpravljala domov pa mami in tata rečesta, da hvala za tako lepo darilo
vgl...pri nas je sonček, tko da js se grem sprehajat. Uživajte, pa se beremo