čer!
čakam, da moj
konča neki delat in tačas malo surfam...sm našla toooolko luškanih slikc od 7tednov starih plodkov...skoraj si ne morem predstavljat, da ceu mali človeček raste v meni
activia hvala, si me pomirila. Sej vem, da je čisto brezveze, kr itak nič ne morem, ampak me je zjutraj tko zasekiralo, pa sploh ne vem zakaj. Sej pol ko razmislim, vem, da nima smisla se živcirat, ampak uni moment si pa tega ne morem in ne morem dopovedat. Bo že. Hvala bogu bomo rodile poleti, takrat pa res ni ne grip, ne prehladov in niti nobenega temu podobnega sranja
spanje popoldan...hmmm...kako naj odgovorim na to vprašanje...pri meni je tako, da me zadnje par tednov res vsaka malenkost tko zmatra, da se mi je že zgodilo, da sm tudi pred kosilom zadremala za pol urce. Popoldan ponavadi ne spim, si pa, ko sm zmatrana, privoščim malo krepčilnega izležavanja na kavču ob branju nosečniške literature
to mi je pa v tako veselje
Fuuuul sočustvujem z vami punce, ki mate probleme s slabostmi
zaenkrat (trkam na les) se me niso primle. Slabo mi je blo vsega skupaj 5x, 2x sm bruhala in to je blo to. Sm se ful bala, da bo hujše, ker sm mela ponavadi tudi v nenosečem stanju nonstop kšne slabosti. Recimo moji PMS-i so znali kšno slabost in bruhanje s sabo prinest, da med tečkami sploh ne omenjam, me pa fuuul moti slab zrak in zdej je to samo še potencirano. Me pa za kompenzacijo tolko bolj matrajo povečane prsi
Vse me boli, ščemi, tišči...ahhh, tko da tudi js komaj čakam novo kolekcijo modrčkov, čeprav po pravici povedano, se jih kr malo bojim nakupit, ker kaj pa, če se bodo proti koncu še povečale?
tko da za enkrat načrtujem samo nakup par dobrih športnih modrčkov, ostalo bom pa pol na koncu, ko bom bolj vedla pri čem sm
kako se mi zdi fajn, ko se nam vsak dan kšna nova pridruži
se pa vidi, da so prazniki, je tu kr precej opazno zatišje
ampak letos (verjetno prvič v vsej svoji zgodovini) komaj čakam, da minijo, da bo čimprej 9. januar, ker res že komaj čakam pregled
Katekcopatek a si prvi pregled že mela? Kdaj pa in kolko je bla velika tvoja pikica?
ala punce, pridno božat bušije in lepo se mejte