Čer!
Jaz pa grem jutri za 3 ure v službo, pa mi ni neke panike, ker sem že cel teden doma. Za večerjo smo pa vse nakupili danes. Jutri mojima skuham eno lahko kosilo, pridem domov, malo pospravim, potem pa gremo ven;) sploh nimam občutka, da je jutri zadnji dan starega leta. Full se je dogajalo zadnjih par dni, pa mi je kr odletelo. Pa še snega ni nobenega, pa še toplo je in za piko na i, mi še tašča teži. Joooj, jaz ne bom nikoli razumela tega. Naša mala je stara 22 mesecev in bi mogla kr pri njej prespat in tam bit za NL in ne vem kaj še vse in ko rečem (oz. rečeva) NE, je vse narobe. PA če bi zato, ker si to full želi, bi mogoče še razumela, ampak ZATO, ker vse njene prijateljice pa so že imele čez noč vnukice in ker kaj bodo pa sosedje rekli...PA NE...uh sem tečna saj vem, samo grrrrrr...ugriznila bi jo lahko..
Skratka, pri meni je praviloma vse ok, vsak tolko imam občutek napihnjenosti, pa malo me špika in občutek napetosti, pa povečane prsi in občasno me spreleti slabost. Ampak jaz sem šele v 6t, tako da mislim, da bi znalo ta hudo še prit.
V torek kličem, da se naročim, ker je moja G ta teden na dopustu, pol pa se še na nuhalno naročim. Prvič sem bila pri dr. strahovi v Domžalah in sem bila full zadovoljna, zato bom letos tudi šla, pa še k mojim domov se grem malo pocartat:)
Lep večer in lahko noč