jutro punce!
eko sm malo popravla seznamček...chihuahua se mi je zdela fajn ideja una o ločenih seznamih
se mi zdi bolj pregledno. Povejte kako se vam zdi, pa seveda sproti sporočajte popravke
dobrodošle nove
sm tako vesela, ki se naš seznamček polni
ampak zdej pa dogovor: NOBENA ne sme več zapustit seznamčka, razn seveda, če vam G prestavi PDP v julij ali september ok? Js nočem nobene več zbrisat dol, kr me to čisto zamori
sm včiraj pol cel dan tuhtala kaj in kako, če se bi meni to zgodilo in HB, da je moj
tašn srček, da si vzame čas za govorit z mano in da me zna potolažit. Vse mogoče scenarije sva predebatirala, kaj bi blo, če bi blo, kaj bi blo, če nebi blo, pa kaj nardit, če gre kej narobe, vse, nema da nema in morem rečt, da me je ful potolažu. Sm prou vesela, da razmišlja podobno ko js, da se trudi me razumet in mu ni težko si res vzet čas zame za se o vsem pomenit. Me prou preseneti vsak dan sproti
printemps
za prebavo! To pa je neki
*bobika* wiiiii...srčka lahko slišiš
to tudi js komaj čakam.
vsem, ki ste uspešno opravle preglede in seveda
vsem malim (in tudi ne več tako malim
) pikicam za glasne in močne
! Samo tako naprej, da bo avgusta povsot veselo
Js pa iščem kšne zdrave jedilnike za nosečnost. Sej jem na splošno kr zdravo in raznoliko hrano, samo malo me skrbi, da nebi jedla premalo/preveč
kr trenutno se mi dogaja, da kšne dneve komaj spravim kej vase (tudi, če mi ni slabo, pač kr nimam apetita), pol pa določene dneve, bi samo nonstop jedla. Zaenkrat sm si organizirala tako, da jem 5-6 obrokov na dan in, da so malce sadne alpa kšn sadni frapeji z jogurtom, za zajtrk cornflakes z mlekom, pol kosilo in večirjo pa jem kar se mi da...meso in zelenjavo, zelenjavne juhe, kar pač pride, za večirjo bol jogurt al kej podobnega...nevem...kaj ve mislite? Nočem, da bi izpadlo, da se držim neke diete al kej podobnega, ampak se mi zdi, da se mi res ne rabi zredit več kot je treba...pretiravam?