Po dolgem času se še jaz oglašam! Ste pa res prave čveke. Človek si mora prav čas vzeti, če hoče prebrati za par dni nazaj. Pa kako vam znese s časam? Mislim, da potrebujem tečaj organizacije časa
.
Lepo prosim, naj se nobena več ne poslovi, ker bom sicer za nekaj časa popolnoma prenehala z branjem tega foruma. Potem še samo razmišljam, kaj bom naredila, če se bo meni to zgodilo ... Pa še pri nas doma že vsi vedo, ker sva pač morala povedati, nisva več zdržala!
Glede telovadbe, v vsakem slovenskem mestu se najde kakšna telovadba, crtek v kp je prav gotovo kaj. Jaz tudi nisem iz lj, pa vem, da se tudi pri nas najde marsikaj, če ni pilatesa, je pa kaj druga. Sicer pa praviš, da pilates prakticiraš že tri leta, torej nimaš problema, stvar obvladaš in veš katere vaje so primerne in katere ne! Jaz se 10 let ukvarjam z jogo in sama vem, katere vaje so primerne in katere ne. Na jogo za nosečnice bom šla samo zaradi družbe.
Mojci1984 jaz predlagam, da se glede športne aktivnosti posvetuješ z zdravnikom, glede na to, da imaš nekaj težav. Sicer pa ne vem, zakaj ne bi smele plavati. Če boste upoštevale vse, kar boste na netu prebrale, boste hitro ugotovile, da je edino, kar še lahko karantena
- to je pa res malo smešno! Saj vam ni treba iti v velike terme, kjer se dnevno menja več 1000 ljudi, pojdite v manjše, kjer imajo po možnosti plavalni bazen. Malo prebrskajte, da ne bom reklame delala
.
tapeta tudi meni glede zaprtja nič ne pomaga. Moj želodec je na jogurte imun, ker jih zjutraj pijem od šetega leta, ko sem začela z intenzivnimi treningi in je to bilo edino, kar sem lahko jedla za zajtrk. Sicer pa imam že od nekdaj težave s prebavo, tako da pri meni to ni nič presenetljivega.
Aja, glede ingverja, punce, dajte si zraven še kakšno zelišče, ker samo ingver
??? Bljak!
Mislim, da je ena še spraševala, kaj naj je. Žal je toliko vsega, da se ne spomin katera. Jaz mislim, da če že prej niste imele težav s hrano in s tem posledično niste imele težav s kilogrami, ne vem zakaj bi sedaj komplicirale s hrano in jo spreminjale. Jaz nisem ničesar spremenila, pa se še nisem nič zredila, čeprav sem športno aktivnost več kot prepolovila, pa sladkarije tudi jem, ker brez njih mi živeti ni. Svaka čast tistim, ki se jim lahko odrečete
!
No, pa še to. Jaz jem Elevit, slabokrvna sem pa že celo življenje
! zalenka, v navodilih pa piše, da jih je treba jemati med jedjo (kosilo ali večerja), ne pa na tešče.
Vsem želim, da vam čim prej minejo dnevi do pregleda, ko boste videle svoje srčke. Večina pa nas že čaka na nuhalno. Mene je tega precej strah, ker se je v sorodstvu mojega moža rodilo kar nekaj otrok s prirojenimi napakami in dva, ki jih jaz osebno poznam (ožje sorodstvo) sta že vse življenje odvisna od drugih
.
Lepo bodite! Jaz sedaj mojega moža počakam in greva na en dolg večerni sprehod! jupi