jutro!
ste spraševale kaj počnemo tiste ki smo doma....js načeloma pišem diplomo. Ponavadi se ustanem zjutraj okoli 7ih, poleti prej, kr je pač sonček, pol pojem zajtrk, malo pogledam po netu, pa se lotim pisat. umes za sprostitev kej pospravim, grem na kšn sprehod, skuham kosilo, dam kej prat, obesim, polikam (to niti ne tolko, kr mam pridno taščo in mi vedno ona, še preden se nabere dovolj za se 1x usest
) ko pride dragi domou pojeva kosilo, mu kej pomagam, greva malo hodit, pa je že večir
komaj čakam pomlad in poletje, da bojo daljši dnevi, ker po tmi ne morem nič nardit, ampak bi se samo crtala in spala
glede AS nevem kaj rečt...na škatli piše, da samo 5min po mislim da 3x dnevno...ampak js nism še nikoli tolko časa skupi poslušala. Samo js do zdej srčka še nism našla, ampak se ne sekiram, kr je G rekla, da čisto možno, da je tako postavljen, da ga ne najdem, pa tudi ful se premika in, da ni čudno, če ga še ne slišim. Pa itak na škatli piše, da se ga naj bi slišalao od 14t dalje, tko da je še fore do takrat. Sm pa itak zdej 10t noseča, tko da tudi še ni za se sekirat, če ga ne najdem. Sm pa js po naravi tudi bol u izi in me težko kej res zasekira. Js vedno pravim, da bi sama bol čutla, če bi blo kej narobe, kot katira koli mašina, ki je na razpolago in dokler mam js občutek, da je vse ok, se tudi ne mislim žiucirat. Se mi zdi škoda časa in žiuceu, kr itak rešiš ne nič, da bi cele dneve po urgencah visela...o ne ne...mam bol pametne stvari za počet