jutro!
srečki in *pupika* najlepša hvala za vajine izkušnje, vrjamem, da so ble hude in srčno upam, da se vama (in nobeni drugi) ne ponovijo nikoli več. Nevem...mogoče se vama zdim naivna, ampak meni intuicija ponavadi dobro deluje in do zdej sm še vedno vedla, če se je blo treba za kej sekirat in vrjamem, da tokrat ni nič drugače. Lahko da bo, ampak js ne vrjamem. Nism flegmatik, samo nism tašna, da bi se na tehniko (tipo AS) zanašala bolj kot na lastna občutja, nism tašna da bi cele dneve tuhtala samo to, če je vse ok al ne, pa če bo še naprej vse ok pa kaj vse gre lahko narobe
zase vem, da bi se mi zmešalo in s tem nebi nardila nič dobrega, edino do tilta bi bla napsihirana in prestrašena, to pa 100000% ne more dobro vplivat na plod. Če bi bla tolko prestrašena in mela vedno u mislih, da kaj vse gre lahko narobe, se za otroka nebi nikoli odločla, ampak sm se in vrjamem, da bo vse ok, drugega mi niti ne preostane, enako kot tudi nobeni drugi nosečnici kjirkoli po svetu.
moč81 js bom vprašala za spol, kr sm grozn firbec
vrjamem pa tudi, da more bit ful lepo presenečenje na porodu zvedet, če maš sina al hči...če se bojiš, da zaradi tega ker bi spol že vedla na porodu nebi blo tko lepo, po moje to ni možno. Tudi, če veš spol, otroka vidiš prvič in celih 9m tuhtaš kašn bo bil, komu bo podoben in ko ga dobiš v roke je po moje to še vedno najlepše presenečenje od vseh, neglede na to, če je fantek al punčka.
glede srečanja...js sm zaaaa! samo povejte kje se dobimo in, če ne bo na drugem koncu slovenije pridem
čestitke vsem za NS in lepe rezultate...TAKO SE DELA!!!!
ala zdej grem pa malo po trgovinah šarit, da vidim, če kej nuuuuuujno rabim