zalenka hvala za nasvete. Je res, da tko ko gledaš zgleda vse super in praktično, samo je treba provat oz. dobit kšno drugo mnenj za vedet, če je res. Sej v bistvu tisti perfektni outfit, ki sm napisala je iz eko bombaža bodi s kratkimi rokavčki na preklop in iste barve kratke hlačke in nogavičke za fantka, za punčko pa isto bodi s kratkimi rokavčki in kratka oblekca brez rokavčkov. Oboje je take beige barve z rjavimi pikami al črtami in medvedkom pujem. Sooooo cute
Sploh nism pomisnla, da bi znalo bit premalo za oblečt
Čene pa nism gledala nekih ful fensi oblačilc, vsaj tko zares ne, čeprav je pa tudi res, da so use une stvarce takooooo vražje luškane da bi kr vse pokupla
so pa meni za fantke ful všeč kavbojke ampak to za malo kasneje
Jooooooj komaj čakam da bo že enkrat avgust
mami 3m kaj tudi v S.Oliverju majo oblekce za mini bibe? Tega pa nism vedla! Morem it kej pogledat
Js sm sicer gledala oblekce v italiji, kr se mi zdi, da majo večjo izbiro, bom pa šla še v Celovec kej pogledat, kr nazadnje ko sm gledala so meli fuuuuul bol poceni ko pr nas.
špica datume za NS bom zbrisala, januarski del ko gre januar mimo in pol drugi del, ko gre februar mimo, tko da bom mela plac pisat naprej morfologije in amniocenteze, ki bojo pa še kšne druge preglede, če boste hotle
se mi zdi tko bol pregledno, pa še uni smeško ki ploska se mi zdi lepa čestitka
RedSonja
samo pogumno. Moji dobri prijatelci so tudi po DHT in NS dali ful veliko tveganje in je mela amnio, so pa tm ugotovili, da je s pupo vse v najlepšem redu in ti lahko povem, da je mala pravi razgrajač, pri 9mescih je že hodila in zdej pri 11m že čeblja. Je pa tudi rekla, da amnio ni nek baubau in če se res držiš njihovih navodil in po posegu nič ne dviguješ, se ne forsiraš in bol počivaš, skoraj nima kej it narobe. Tveganje za ss je v bistvu samo 0,8%, kar je pa praktično isto, kot naravno v katiremkoli delu zadnjih dveh trimestrov. Razmišljaj pozitivno, ker obstaja vedno 5% nosečnic, pri katerih pokaše al NS al DHT povečano tveganje, pa so otroci popolnoma zdravi, komaj pri 1% od vseh teh se odkrijejo potem okvare. Je večja možnost, da zgleda, da je s plodkom vse v najlepšem redu, pa v resnici ni, kot pa to, da bi po preiskavah ugotovili, da je dejansko kej narobe. Misli pozitivno, js pa držim pesti na nogah in rokah, da se vse lepo izteče