hvala punce, zlate ste
joj kako je fajn vaša družba
prou fajn je prit gor ko se tolko dogaja
srečki škoda, da tega nism prej vedla za čokoladico, bi 100% previrla teorijo
je bla pa biba bol mirna ko zadnjič, ko sva jo z mojim poslušala z AS. Takrat se je prou selila po celem trbuhu, najprej je bla desno zgoraj, pa takoj levo spodaj, pa nekje umes...pravi kažinotvorček je ta naša biba
js nečakov nimam še nobenega, ma pa moj
eno 4,5letno nečakinjo, js mam 2leti staro sestrično in čene je malo morje mičkinih otrok tle po vasi. So mi tkooooo lušni. Ful mi je všeč njihova logika in to, da jim je čisto useeno kdo si, iz kje prihajaš, nima veze, samo da se igraš z njimi
*mommy to be* čestitke za izpit
js pa diplomo poskušam prepričat da bi se sama napisala, pa me noče in noče ubogat
bo treba kej produktivnega ukrenit, ki čene to ne pelje nikamor
activia tudi js lahko z angel talk slišim srček že skoraj 3tedne. Mogoče poskusi nekje od sramne kosti, pa nekje do polovice spodnjega dela trebuha (cca na pol poti do popka) in rajši zjutraj preden kej poješ, kr potem se zna prebavo bol slišat kot utripe
bi pa skoraj mogla ga že slišat, kr tudi G poslušajo srčke na pregledih s tašnimi podobnimi napravcami. Če pa veš, da bi te ful sekiralo, če srčka nebi našla, je pa res bolše še kšn teden počakat.
*bobika* tebe pa že lep čas nism vidla tuki
ja je res, da lahko vsakotolko rahlo pop
z RR zaradi neobjavljenih postov in Error napisov, ampak je pa vseeno zabauno tle
Kratka sigurno se majo bibe zdej ful fajn, ki majo tolko placa...cel bazen in lahko delajo salte, prevale, kar čejo, placa je viška
ben bojo pol malo bol utesnjene, ma bojo tudi kmalu zunaj in bo spet viška placa
printemps ja res je fajn videt bibo kako plava in pol, da ti rečejo, da je dete zdravo
ga ni lepšega
škoda edino, ki je reku, da za spol je še prezgodaj in ne mara ugibat, bomo pa na morfologiji zvedli
komaj čakam
sm vam prou malo fouš, ki boste lahko ustvarle skoraj svojo skupino za šport. Js bi se vam z veseljem pridružla, ma Lj mi je vseeno malo daleč za se vozit 2x na teden
bom na obali kej zbrskala, čene bom pa sama telovadla. Komaj čakam, da neha ta burja in mraz, da grem lahko še kej vn in nism ceučaz zabubljena u hiši, ki se mi že skoraj malo meša