ejla!
da se še js malo javim
Kratka in pupika vedve pa razmišljata čisto tako kot moja mama...tudi ona pravi, da se je do konca bala kupovat karakoli, da se nebi slučajno slabo končalo. Verjamem, da bi z vajinimi izkušnjami tudi js na celo situacijo gledala podobno, ampak vseeno pravim, da če ma za it narobe bo šlo in nima veze kaj bom nardila. Tudi če čakam do zadnjega dneva za kupovat vseeno ne morem vedet, da ne bo na porodu šlo kej narobe, tako da je v bistvu čisto vseeno kdaj kupim kšno stvar, kr če bi šla na sigurno, bi hodila nakupovat z dojenčkom v naročju. Sej ni, da sm zdej nabaula že celo garderobo in vso opremo, ampak 2 pajacka pa ja in to samo zato, ker se mi zdi to za dojenčka zelo lepa dobrodošlica. Kot da bi mu že zdej rekla, da ga z veseljem pričakujem. Mogoče se sliši smešno, ampak meni se to res zdi točno tako. Držim pa pesti za vaju (in tudi vse ostale s salbimi izkušnjami), da se kmalu znebita slabih občutkov in strahu in začneta uživati v nosečnosti in z veseljem pričakovati poletje, ko bomo vse veselo cartale naše male bibe in ponosno vozičkale po toplem soncu
Kratka če se bojiš za družbo na RR...js bom ostala rajši kr tle. Sej sm prijavljena tudi v skupino na FB, ampak tm se vedno "zgubim" in namesto 20min porabim 2ure
tko da js bom še naprej tle klepetala, še več pa ko se končno rešim diplome, ki jo mam zdej v zaključni fazi in sm si zadala, da jo končam preden se mi bo konkretno poznal trebušček
čene pa dosti sreče in celo živalsko carstvo, da boš lažje dočakala jutrišnji pregled
. Boš vidla, da je vse ok, da biba lepo in pridno raste in predvsem, da je zdrava. Samo pozitivno razmišljaj
skarabej
za počutje
js sm na srečo tudi v tej skupini srečk nosečk, čeprav mi je blo parkrat slabo, to v skoraj 14tednih ni blo niti 1teden skupaj, tko da pravim, da sm pasala lišo skozi
upam, da bo še naprej tako
pupika
za NS
zalenka upam, da ti bo jutrišnji dan čimprej minil in, da ti na koncu rečejo, da je s tabo in
vse v najlepšem redu
MADMAX dobrodošla
, ti pa morem povedat, da nisi niti od daleč edina, ki pričakuje drugega sončka. Takih vas je kar nekaj, imamo tudi dve, ki pričakujeta 3dete in celo 1, ki pričakuje 5otročka. Tako, da boš lahko kakšen uporaben nasvet kako in kaj dobila tudi od že mamic
Čene pa...se mi zdi, da se malo prehlajujem, ma nič kritičnega, sm takoj zjutraj spila 2limone z veliko žlico medu in je zdej že bolše, komaj čakam pomlad, da bom lahko več zunaj in se ne bom več rabla oblačit ko eskim, ki sm teh težkih oblek že prou sita
komaj čakam poletje in lahke oblekce, kratke hlače, majčke na špalince in nočno kopanje, ki to je pa moja daleč najljubša aktivnost poleti
ala pupe, lepo se mejte in se beremo
< Sporočilo je popravil crtek -- 9.2.2012 14:59:37 >