jutro punce!
Anonimna eko sm te prestavla pod x.8. datum in zbrisala datum pregleda. Vrjetno sm se zmotla, kr je bla še ena anonimna in sm zamešala. Kaj lahko si prosim k podpisu dodaš en znakec al smeško al neki, da bom vedla kira si, če se slučajno še kšna najde?
Čebelica28 sm popravla. Pa sej ni treba prov v pravih barvah, bom našla vseeno, samo da je drugačno od ostalega teksta
čene pa glede znakov...pri meni jih ni neki ful...edino kot že par dni mi fuuul dela gušte limonada, tko da je to skoraj edino kar pijem (ampak pač po 3l na dan manj sladkano
), občasno mi dela slabo, pa spi se mi. Drugače sm ok in upam, da bo tko tudi ostalo. Nekako sicer sumim, da se bodo slabosti poslabšale, kr so se že v zadnjih 2dneh za 200%, tko da
Vam morem povedat kako je včiraj moj
sprejel novico...Sm mu pripravla mičkin paketek z nogavičkami za novorojenča, na dno pa sm dala listek in gor napisala: "avgusta boš tata
" No in pride on iz službe, pa mu dam js ta paketek in rečem, da ga je pustu Miklavž, ampak da ga nism smela prej dat. Pa začne on to škatlco po rokah obračat, da dol trakec, odpre pokrovček, vzame vn eno nogavičko pa še eno...nič jasno, mi govori, da mu bojo vrjetno malo premajhne
pol vidi listek in ga prebere, me pogleda, prebere še 1x...pa tko nasmeh čez cel obraz, prou so se mu zasvetle učke
in me praša, če je res, da bova mela
. Js odgovorim, da ja, pa me je tko lepo stisnu in me pobožal po trebušču in reče: "moj moj trebušček"
me je ganlo do solz. Sej sm vedla, da bo vesel, ampak take lepe reakcije pa res nism pričakovala
me pa malo skrbi, ker grem v četrtek do nedelje v južno italijo in to z avtobusom!
nevem kako bo to blo, ker sm nonstop žejna in posledično itak nonstop na wc-ju...nebi si upala kr ne pit, da ne dehidriram, po drugi strani pa si ne morem privoščit tolko pit, kr se ne bomo tko pogosto ustavljali za wc...pa še nevem kako bo, če se mi že na ravnih in stabilnih tleh vrti in dela slabo, kaj bo šele na busu
nebi pa rada odpovedala, kr nočem okoli razglašat
...kšn predlog?
ala morem it kej nardit, lepo bodte, pa se pišemo
p.s.: ideja o fb mi je všeč. Bom pogledala, če vas najdem. Glede tega kar objavi na zidu...lahko vsako objavo tudi zbrišete, tko da ne se preveč sekirat...bi pa tudi js rajši, da je skupina zapreta, kr res nebi, da bi se razvedlo...