IZVIRNO SPOROČILO: Katte
Pri meni zdaj parkrat ni bilo močnejše testne črtice, je bila tako tako. Ampak je nastala v dveh dneh iz nule, tako da je hormon narastel tako hitro, da sem pač s testiranjem zgrešila absolutni vrh. In
je prišla točno 12 dni po predvideni O.
Če si imela dva dni po tem testu O sluz, tudi pri tebi to sovpada.
No, saj to upam

ker sem brala, da včasih pride tudi večkrat do dviga LH v ciklusu, predvsem pri PCO, ker se telo trudi, da bi prišlo do O. Torej bomo videli jutri. Te črtice so bile na 11. 12. dan ciklusa, potem pa so bile samo še šibkejše. Sluz se je pojavila 13. dan ciklusa. Koliko je moja lutealna faza pa še ne vem

in zato sem toliko na trnih. Če sem imela O na 13. dan in imam kao 16 dni lutealno fazo, potem bi morala

priti danes. Morda pa je bila O en dan kasneje in bo prišla jutri. Če ne...
Moram pa reči, da nekih znakov, ki bi napovedovali

nimam. Pa saj to nikoli nimam, dokler ne priteče. Potem pa boli
Princess naj ti povem, da so mene prsi v prvi

tudi tako zelo bolele. Moj se me sploh ni smel dotaknit. Da bi spala na trebuhu, sem samo sanjala. Samo pri meni je bilo to vse kasneje. Do 7. tedna sploh nisem vedela, da sem noseča

Joj, je bilo fino. Spontano...
Zdaj pa... Ne morem si pomagat! vem, da nekatere še nimate nobenega otročka in si mislite, kaj tele mamice jokajo. Samo je očitno želja želja al pa so hormoni krivi

Jah, pa leta... pošteno čez 30 lezemo!
Nič, bom šla kmalu domov iz službe pa se bom zamotla z drugimi stvarmi. Pozdravček