writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

12.02.2012, 00:42

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Po dolgem cajtu pogledala kar 2 filma, 3 mušketirje in Faces in the crowd, pri prvem se nasmejala, pri drugem cmerla, moj pa (kaj pa te) gledal pod vekami.
Drugega vsekakor priporočam.
Kaj pa naj zdaj, hmm...?

clock-img

12.02.2012, 06:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.02.2012, 06:26

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pokonci,Teo-tu ni več za spat,tak da kava in net malo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.02.2012, 08:30

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Noč začela obetavno pol je pa L spet k nama priplazo in sem bila spet v sendviču.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

12.02.2012, 08:31

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno.

no, zame to niso bile mišljene težave - meni je to pač nekaj čisto neverjetnega. Pa, da ne bo pomote; ta drugi spi veliko veliko več kot prvi. Pri ta prvem je bilo prebujanje na vsako uro, uro in pol - podnevi in ponoči do 2,5 let. Mene samo moti, ker res nič ampak čisto nič ne morem nardit user posted image .

Meni pa to predstavlja težavo,ker tudi nič ne morem naredit,ko spi.Ker ne morem ružit ravno,pa od bajte ne pridem,dokler spi.

saj od ruženja je pri hišnih opravili edino sesalec problem. Meni bi kar pasala, da bi bilo tako - tako pa MORAM od bajete vsak dan, pa če hočem al ne... Moram pa magistrsko nalogo napisat in bi jo ob takem otročku komotuser posted image .... Pri našem junaku pa ne bo tako na izi.....

clock-img

12.02.2012, 08:33

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Skratka punce, našla sem napakouser posted image ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo.user posted image

user posted image user posted image user posted image pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki.

user posted image   in podpis.

super. Upam, da čimprej porihtaš.

clock-img

12.02.2012, 08:36

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim user posted image user posted image user posted image .

Opaaa user posted image  .

čestitke!

clock-img

12.02.2012, 08:36

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Oj, Bambi, kak je blo?

vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori user posted image .

user posted image user posted image user posted image

tud z moje strani user posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 08:37

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo

clock-img

12.02.2012, 08:38

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mi smo pa odspali 3 urni spanec. user posted image Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal.

uuuuu mogoče jaz tud kdaj kaj takega dočakamuser posted image  3 ure spanja v kosu čez dan... hmmmmm - ne, tega pri nas nikoli ni bilouser posted image  Je bil pri prvem to že čez noč podviguser posted image . Sem fauš user posted image ...

clock-img

12.02.2012, 08:53

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mi smo pa odspali 3 urni spanec. user posted image Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal.

uuuuu mogoče jaz tud kdaj kaj takega dočakamuser posted image  3 ure spanja v kosu čez dan... hmmmmm - ne, tega pri nas nikoli ni bilouser posted image  Je bil pri prvem to že čez noč podviguser posted image . Sem fauš user posted image ...

Saj zdaj je to že redkost. Se moremo kompletni v spalnico prestavit in počakat da se iznori in vleže. Ker če tega ne naredimo ni popoldanskega spanja.

clock-img

12.02.2012, 09:08

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Pogledam čez okno in sneži. OK sej fajn, samo zdaj pa bi lahko počasi nehalo, jaz bi šla veeeennn. Meša se mi že v bajti, pa še sanke smo dobili in čakajo na balkonu.

clock-img

12.02.2012, 09:10

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Po dolgem cajtu pogledala kar 2 filma, 3 mušketirje in Faces in the crowd, pri prvem se nasmejala, pri drugem cmerla, moj pa (kaj pa te) gledal pod vekami.
Drugega vsekakor priporočam.
Kaj pa naj zdaj, hmm...?

Ja,hvala no....bi si človek predstavljal,da ti prijatelji ravno ne bojo takega filma priporočali,da bi se moral jokat poleguser posted image

clock-img

12.02.2012, 09:11

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Skratka punce, našla sem napakouser posted image ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo.user posted image

user posted image user posted image user posted image pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki.

user posted image   in podpis.

super. Upam, da čimprej porihtaš.

podpis

clock-img

12.02.2012, 09:12

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Oj, Bambi, kak je blo?

vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori user posted image .

tud z moje strani user posted image user posted image

bravo T.,bravo mamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 09:13

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo

podpisuser posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 09:14

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

boš,boš...večji so ,raje spijo...vidim pri našihuser posted image

clock-img

12.02.2012, 09:16

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jaz pokonci,Teo-tu ni več za spat,tak da kava in net malo.

So usklajeni zgleda...naša je že tudi od pol sedmih auf...pa ob pol enajstih vćeraj zaspalauser posted image
Kot da ne ve, da morajo taki mali froci spat več kot 8 uruser posted image

clock-img

12.02.2012, 09:17

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim user posted image user posted image user posted image .

Opaaa user posted image  .

clock-img

12.02.2012, 09:18

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jutro!

Pogledam čez okno in sneži. OK sej fajn, samo zdaj pa bi lahko počasi nehalo, jaz bi šla veeeennn. Meša se mi že v bajti, pa še sanke smo dobili in čakajo na balkonu.

Bela snežinka,ki paaadaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 09:20

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo user posted image .

zakaj pa obešaš, če imaš sušilcauser posted image

Jaz ga imam,pa večino cot na stojalu posušim...sušilec pri nas laufa samo v kriznih primerih (beri:ko se opere več,kot se lahko posuši na stojalu ali v kopalniciuser posted image )

clock-img

12.02.2012, 09:27

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Hm...jutrouser posted image user posted image

Nekak sem probala vse komentirat...nimam pojma,koga sem vse pozabila..

Včeraj sem imela čistilni dan,se je tast na kavo najavil,pa sem morala malo naš brlog popucat...pa kruh pekla,pa žemlje,pa knjigo brala-po dolgem,dooolgem časuuser posted image ...pa...kaj še?user posted image ...eh ziher sem še marsikaj delala,da ni blo cajta za netuser posted image

Danes pa spet mirno nedeljsko dopoldne...sem že zamesila testo za žemlje in rženi kruh,pa še koruznega bom...se mi je zaluštalo...za kosilo čufte in pire za otroke(poslala tašča) in pečenice za ateja in mamo...popoldan bomo pa....gledali sneg kak padaaaa....ven ne bomo šli....pri tastarih ni interesa...mala pa tak zopet kašlja...mi ni da se še poleg prehladiuser posted image

clock-img

12.02.2012, 09:27

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

evo....pa je pet zadnjih objav mojiiiih user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 09:30

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

evo....pa je pet zadnjih objav mojiiiih user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ti zalaufa, se te ne da ustavit. user posted image

clock-img

12.02.2012, 09:33

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem migat da me ne bo več zeblo.
Prvo posodo pospravit pol pa user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem