cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

25.01.2012, 08:45

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Sicer pa jaz kakšno stvar kar otrokoma prepustim, ker ne gre. Upoštevaj, da moram še zoprna vrata s ključem odpirat na prehodu garaža/klet

jap, tudi jaz kakšno vrečko solate, ali kaj lažjega prepustim deci.

Smeški mi ne delajo grrrrr....

clock-img

25.01.2012, 09:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Saj tvoj canon je verjetno DSLR, ne?

no, dobro, da zdaj vem da je moj tudi DSLR .

Jaz vem samo, da se da na mojem objektiv menjati, da dela lepe slike, da ima ful enih funkcij, vendar uporabljam samo eno. ok v 99%

Paštetka, potem pa si zrela za kak foto tečaj. user posted image user posted image user posted image

Kupiti DSLR, da boš na auto funkciji slikala, je kar malo potratno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

25.01.2012, 09:26

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ne morem ti smeškov prilepiti (predstavljaj si vsaj 10 tistih, ki se režijo)

clock-img

25.01.2012, 09:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ne morem ti smeškov prilepiti (predstavljaj si vsaj 10 tistih, ki se režijo)

ti jaz tega posodim: 
user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.1.2012 9:31:45 >

clock-img

25.01.2012, 09:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ups user posted image user posted image user posted image user posted image

ti so bolj ziher

clock-img

25.01.2012, 09:39

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Sicer pa ni toliko pomemben program. Pomembno je oko fotografa, iznajdljivost in ujeti pravi trenutek. Vse drugo popravim na računalniku s programom. (smaili)

Aja, zato Nine nisem razumela, da rabi funkcijo, ko slika z izbirno barvo? (začudeni smajli). Jaz to naredim s programom, poleg tega pa imam še original barvno slikico s katero lahko čaram karkoli od ilustracij, ČB, negativov...

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 25.1.2012 9:41:50 >

clock-img

25.01.2012, 11:29

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Paštetka prihajaaa  user posted image  

clock-img

25.01.2012, 11:35

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Hvala, ni mi še prišlo danes user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 11:39

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jao... Deca...mama pridi se igraaaat. Komaj čakam, da bo zdrav. user posted image sicer ne izgleda sploh bolan. user posted image

Zdaj se greva ven rolkat user posted image

Aja, sem mu kupila rolko za 12 evrov, mali user posted image pa za 8 eurov, taka mini rolka je, ful smešna, ker je tak mini, ampak leti pa kot user posted image . Vsaj po stanovanju. user posted image
No zdaj jo greva še ven sprobat.

clock-img

25.01.2012, 12:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pravkar iz šopinga...se niti ne upam seštet koliko sem zapravila user posted image user posted image user posted image user posted image  S tem, da do Mullerja in kozmetike sploh prišla nisem, pa za obut bi tudi še nekaj rabila...samo mi nobeni gležnarji niso bili všeč. Kaj ve nosite zdaj? user posted image  

clock-img

25.01.2012, 13:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Hvala, ni mi še prišlo danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč skrbet, ti bo pa jutri user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 13:49

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kaj ve nosite zdaj? user posted image  

Nosim škornje in kikle, ker gležnarjev za na hlače tudi nobenih okusnih ne najdem user posted image  user posted image

clock-img

25.01.2012, 14:13

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Nosim škornje črne, kavbojke, ali fake ugg-ice.
Vedno sem občudovala ženske, ki nosijo krila. Jaz bi jih nosila, imam jih tudi nekaj v omari, vendar me skrbi skoz, da me bo zeblo user posted image user posted image user posted image oz. bolj sem komot v kavbojkahuser posted image

clock-img

25.01.2012, 15:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne samo, da prihaja, še smajliji ji čudežno delajo user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 15:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sicer pa ni toliko pomemben program. Pomembno je oko fotografa, iznajdljivost in ujeti pravi trenutek. Vse drugo popravim na računalniku s programom. (smaili)

Saj ne, da je program pomemben. Dejstvo pa je, da se da z DSLRjem veliko igrat... pa ne mislim na barve, ampak na druge učinke.
Saj ravno zato sem ful zadovoljna z mojo igračko, ker ima SCN funkcije ful dodelane. Da ne govorim, kako že aparat sam retušira obraze user posted image user posted image user posted image  zadnjič sem nečakeca fotknila... luuuuuubani user posted image  si bom zvečer dovolila dat slikico v album user posted image  

clock-img

25.01.2012, 15:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

eh, jaz ne gledam na modo, ampak na udobje. Saj če sem skoz na nogah, mi kaj drugega ne preostane. Pa preveč toplih čevljev si tudi ne smem obut, bi zgorela.
Tako da ostajam zvesta Alpini user posted image

clock-img

25.01.2012, 18:14

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne samo, da prihaja, še smajliji ji čudežno delajo user posted image user posted image user posted image

Sem prišla domov. Doma mi vse funkcionira. V pisarni ne delajouser posted image

clock-img

25.01.2012, 21:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kaj ve nosite zdaj? user posted image  

Nosim škornje in kikle, ker gležnarjev za na hlače tudi nobenih okusnih ne najdem user posted image  user posted image

Tebe si pa res nisem predstavljala v kikli, ko vedno samo športne slikce limaš na FB....ajde, čakam eno v opravi za v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 21:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nosim škornje črne, kavbojke, ali fake ugg-ice.
Vedno sem občudovala ženske, ki nosijo krila. Jaz bi jih nosila, imam jih tudi nekaj v omari, vendar me skrbi skoz, da me bo zeblo user posted image user posted image user posted image oz. bolj sem komot v kavbojkahuser posted image

Jaz sem jih nekoč fuuuuuul nosila....dolge, kratke, srednje dolge...fuuuul. In če bi shujšala par deset kguser posted image ...bi jih spet fuuul nosila. Meni so tudi zakon! user posted image  Mogoče zdaj kaj shujšam, ko se vračam v službo user posted image . Mi je rekla prijateljica, ki se je pred kratkim vrnila v službo, naj si ne kupujem preveč garderobe, ker je ona po povratku shujšala v štirih mesecih 6 kg..... user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak nisem jaz te sreče...jaooooooooooo....isto, kot pri dojenju...enim ful padajo kile takrat, meni pa NIČ user posted image user posted image user posted image  

clock-img

25.01.2012, 21:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Bubi tudi tvojo slikico čakam user posted image

clock-img

25.01.2012, 21:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Paštetka....a si se ti v zadnjem času kaj zredila??? user posted image

clock-img

25.01.2012, 23:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ups, si se načakala user posted image  No, pa boš jutri videla malega sončka user posted image

Nočko!

clock-img

25.01.2012, 23:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ups, si se načakala user posted image  No, pa boš jutri videla malega sončka user posted image

Nočko!

Res je srček user posted image . Lahko noč user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:11

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Paštetka....a si se ti v zadnjem času kaj zredila??? user posted image

user posted image kako veš? user posted image
5 ali 6 kil. user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi imamo pa škrbicouser posted image user posted image
Obiskala nas je zobna miška. Sem rekla, da pride zobna vila, ker sem se bala, da se bosta kje miši bala in je Muser posted image rekla, da zobne vile ne obstajajouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem