writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

09.02.2012, 21:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, saj materijal je, samo plavalci ne smejo v bazen. Lahko samo na suhem plavajo. user posted image

Saj zdaj bo čas, da odstraniš mireno, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak prav rabimo še kako nosečko med novembrkami, ne? user posted image

clock-img

10.02.2012, 06:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2012, 07:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

hehe, to pa je prav nasmejano jutro user posted image user posted image user posted image

Nina, hvala za kavico. Upam, da bo držala. Šibam zdaj na informativni dan. Morda pa izvem kaj novega user posted image user posted image user posted image

Pa še mimogrede vprašanje - ko ste ve šle na info dan SŠ - so šli starši zraven?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.02.2012, 07:55

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mislim, da sem šla sama. Mislim user posted image

clock-img

10.02.2012, 09:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pa še mimogrede vprašanje - ko ste ve šle na info dan SŠ - so šli starši zraven?

user posted image
user posted image hm, če se prav spomnim smo šle s sošolkami same in to seveda na nevemkatero SŠ v Ljubljano.. ...z vlakom... itak smo se potem vse drugam vpisale user posted image , ampak izgovor za izlet je bil pa fin user posted image

clock-img

10.02.2012, 09:48

clock-img

ada2

pencil-img

7402

na svoj informativni dan za SŠ sem šla z očetom, pa tudi sestra je pred 2 letoma šla s svojo hčerko in tudi danes gre s svojim sinom.... potem za fakulteto pa sem šla sama..... mogoče bi morala iti tudi takrat z očetomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.02.2012, 09:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bubi in paštetka bi prosila za slikici, odločita se katera mi bo poslalauser posted image
pa ko smo že pri tem kaj nam manjka... ima katera merkatorjevega smrkca št. 22?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.02.2012, 10:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada vidim na dobrodelnosti, da ena punca nekaj podarja...se mi zdi, da bi bilo ravno za Nušo

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=160851#imageShow

ja, bi bilo super za Nušo... ampak je osebni prevzem v LJuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.02.2012, 10:28

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

naslov mi pošlji adauser posted image

clock-img

10.02.2012, 11:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem ti poslala na zsuser posted image
drugače pa... a tvoj gsm je še vedno tisti s petkami in dvojkami?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.02.2012, 12:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Bom pogledala za smrkca, Ada.

Kolikor se jaz spomnim, sem šla sama na info dan. Tako na gimnazijo kot na faks.
Ker zdaj imamo več staršev kot otrok, ja, večinoma pridejo cela familija, še z mlajšimi brati/sestrami. Saj je fajn videt gužvo, ampak nam že skoraj preglavice dela.

No, do neke mere razumem za te otroke, ki so iz Prekmurja, ker jih starši pripeljejo in potem z njimi poslušajo.

clock-img

10.02.2012, 12:45

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jp

jutri pričakuj kuverto od odvetnika user posted image

clock-img

10.02.2012, 13:44

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

KAj ste še v službi?

ajde, vikend je pred nami. user posted image JAz razvozim še deco na gimnastiko, potem pa grem s kolegicami na dirnk. user posted image
Ati bo pa ob 4. prevzel deco. user posted image

clock-img

10.02.2012, 16:04

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jp

jutri pričakuj kuverto od odvetnika user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.02.2012, 09:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jutro user posted image

Kavicaaaaaaaaaaaaaauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.2.2012 9:04:07 >

clock-img

11.02.2012, 09:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz sem šla sama na informativni dan user posted image ....no, s prijateljico user posted image

clock-img

11.02.2012, 15:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kje pa ste vse user posted image  A imate lepo vreme? user posted image  Pri nas mrzla brije in ni nič prijetno zunaj. Dopodldne je bila nečakinja na obisku user posted image , zdaj pa "kao" počivajo...s tem, da v resnici spita le najmanjši in največji...srednja dva user posted image  se pa pogovarjata v svojih posteljah user posted image

clock-img

11.02.2012, 15:28

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pri nas že cel dan sneži. Smo se pa tudi šli poslovit od očeta user posted image vrtčevskega prijatelja. No, deca niso šla z nami, ker bi bilo preveč za njih. In moj otrok user posted image reče, ko pridem ponj, da je narisal sličico za njegovo mamo. Narisal ji je srčka in napisal datum, pa še nekaj za prijateljčka. Jaz sem skoraj skup padla, kak je ta moj srček srček. Pa mu nisem nič dosti govorila, samo kaj se je zgodilo. Že dva dnii premišljujem o tej družinici, o otroku. user posted image Jaoooo in boga prosim in se zahvaljujem, samo, da smo živi in zdravi.

clock-img

11.02.2012, 15:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pri nas že cel dan sneži. Smo se pa tudi šli poslovit od očeta user posted image vrtčevskega prijatelja. No, deca niso šla z nami, ker bi bilo preveč za njih. In moj otrok user posted image reče, ko pridem ponj, da je narisal sličico za njegovo mamo. Narisal ji je srčka in napisal datum, pa še nekaj za prijateljčka. Jaz sem skoraj skup padla, kak je ta moj srček srček. Pa mu nisem nič dosti govorila, samo kaj se je zgodilo. Že dva dnii premišljujem o tej družinici, o otroku. user posted image Jaoooo in boga prosim in se zahvaljujem, samo, da smo živi in zdravi.

jooooooooooj user posted image ...kaj pa je bilo? Boga mamica in mali user posted image

Res je srček Muser posted image ...in ja, res smo lahko srečni, da smo živi in zdravi user posted image ...NIČ drugega ni bolj pomembno, kot to.

clock-img

11.02.2012, 18:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Res je srček Muser posted image ...in ja, res smo lahko srečni, da smo živi in zdravi user posted image ...NIČ drugega ni bolj pomembno, kot to.

podpis

clock-img

11.02.2012, 18:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem bila danes dopoldne v službi user posted image user posted image

...zdaj pa delamo Nutelino torto user posted image user posted image z dodatkom malo banan, njamsi

bo za posladek po većerji user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2012, 18:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Zakon..mi je tudi vedno delamo z bananami user posted image

No, pri nas se danes pečejo muffini user posted image

clock-img

11.02.2012, 18:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem bila danes dopoldne v službi user posted image user posted image

...zdaj pa delamo Nutelino torto user posted image user posted image z dodatkom malo banan, njamsi

bo za posladek po većerji user posted image user posted image user posted image

1. Jaz tudi.

2. Jaz pa niti pomislit ne upam na kaj takega, ker bi imela celo torto na r..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2012, 19:05

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz pa že cel popoldan gledam filme user posted image user posted image user posted image .
Nič ne pečemo, nič ne kuhamo danes user posted image

clock-img

11.02.2012, 19:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina bi rekla - fajn se mate user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem