Oho, ste se razpisale.
Princess13, čestitke za plusek!
Danes je bil en tak čudovit dan za sprehod, vsaj na našem koncu, in moram rečt, da mi je tale svež zrak zelo prijal. Na sončku je bilo zares prijetno toplo, pa še vetra ni bilo, juhu. Tako, da sem kot nova. Res imam nekaj več energije. No, krivo je verjetno tudi to, da sem spala do 11h "zjutraj". Nepoboljšljiva zaspanka. Zdaj si še lahko privoščim, čez par mesecev bom pa kot zombi, hehe.
Prej sem si po internetu malo ogledovala vozičke, pa nosečniška oblačila. Ja, saj vem, da je čisto prezgodaj. Ampak čisto iz firbca sem šla malo pogledat, da sploh vidim, koliko te stvari približno stanejo. Da začnemo šparat.
Par strani nazaj sem brala, kako ste se razpisale o zdravi prehrani, jaz pa sem se zraven basala s smokijem.
Ups. Saj sicer pazim, da zaužijem čim več vsega, predvsem svežega sadja in domače pripravljene hrane, ampak se mi je tako zaluštalo prej tiste svinjarije... No, sicer pa čim manj kompliciranja pomoje, pa bo najbolje. Samo brez pretiravanja, seveda.
Moj pregled je pa še takoooooo daleč, da sem čisto nesrečna.
Res me je pozno naročila, ne vem, kako to. Ta moja ima ponavadi kar gužvo ja. Uf, dolgo bo tole odštevanje. Ampak, bomo zdržali.
Vidim, da vas je tukaj že veliko mamic, kar je super za kakšno informacijo iz prve roke. Bomo kaj ponucali, če bo treba.
Zdaj pa grem še malo pospravit preden možek pride domov.
Lep večer vam želim!