Hejla čvekice!
Ja seznamček za forum bo treba kar updejtat, bom danes zvečer vse prečerirala da katere ne poznabim. No drugače pa lepo pozdrav vsen novim, super je da nas je čim več za čveklat, potem nam nikoli ne bo dolgčas.
Hm stolček nisem gledala katerega ste lepile, ampak v prvo sem mela Peg Peregota, oranžnega s čebelicami, za pranje je bil kr OK sm ga dala pod tuš celega in ga sprala, za sedet je superca, in oh in sploh, cene se ne spomnim, verjetno boljše da ne! No kar se tiče prostora, zapopizdit, neokreten butast, za vozit, trapast za postavit, neekonomičen za shranit po jedi, tako da resno glede na to da imamo majhno mizo za jest, čeprav se lahko stlačijo 4 za njo, definitivno razmišljam o stolčku iz ikee, ko sem imela prvega otroka sploh nisem mislila na to da je treba zadevco tudi spravit po jedi itd. sedaj bom verjetno kar v Ikeo šla in kupila enega zložljivega k sm jih tam vidla, čeprav so tudi ostali ikeiini cenovno fini predvsem pa praktični, tak stolček kot da imam bi kupila samo če bi imela ornk mizo za jest in veliko postora recimo stanovanje 60kvadratov plus. Meni je čist OK tale, predvidevam da se ga kot vse ikeine stvari sleče in opere, vzameš dva oblekici če je možno in je to to: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60132663/#/20145059
Bubbly Blage o raziskavi, je pa res da je najbolj pametno poslušat izkušnje mamic, si napisat kaj pri vozičku točno želiš, recimo: obračanje ročaja, nastavljiv ročaj, 4-kolesnik, čim lažji, da se super zloži, da se brez problema opere itd. potem izločiš vse ki kriterijem ne ustrezajo in gre stestirat tiste ki ostanejo.
Tako sva naredila midva in sva super zadovoljna, vozili smo običajno po travnatih potem, pa tudi po pesku, pa po asvaltu povsod in z bogaboo-je povsod prideš, je pa drag,... ampak je res super, važno je kaj ti je pri izbiri pomembno in kaj točno od vozička pričakuješ, poznam tudi nekatere, ki so vzele nekaj čisto poceni ker si dobil vse v kompletu, pa so po enmu mescu menjale, na nekaj boljšega in potem še enkrat zamenjale na quinny-ja, tako da so vse skupaj zmetale več kot da bi premislile kar želijo.