SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica''''2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA
Nezy1 ZA
Abrakadabra ZA
Mmojka ZA
Sonček85 ZA
Zaba.mara ZA
biba.mala ZA
pikapoka86 ZA
kokosova_palma ZA
Račka8 ZA
Lulu-la ZA
Bubbly ZA
Bibika@ ZA
Pikaro ZA
Če še katera ni vidla: "Selitev se godi 7.5 ko je konec počitnic, torej jutri bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to. Preverite če sem vas uvrstila na seznam, ker je čisto možno da katero spregledam tako da prosim če odebelite! Maile za ZF bom verjetno danes zvečer poslala na ringarajo v njih bo kje se forum nahaja in kako se registrirati. PROSIM ČE SE REGISTRIRATE Z ISTIMI UPORABNIŠKIMI IMENI-SAJ NAM BO TAKO VSEM LAŽJE, DA BOMO VEDLE KATERA JE KATERA, PA TUDI MENI KI BOM KOT ADMINISTRATOR DODAJALA SAMO UPORABNIŠKA IMENA IZ SEZNAMA, ČE BO PA KATERA ŠE ŽELELA ZRAVEN PA ME KONTAKTIRA!"
Balonchek Zbrala si res oba vozka, za res ornk zahteven teren, kar se udobnosti za otroka tiče se mi od teh dveh bolj dopade quinny sem imela možnost enkrat peljat tamalo v tem, upam samo da imaš dovolj velik avto, da ga ne boš rabila vozit po stopnicah, ker sta oba dokaj težka, se pa mislim da pri quinnyju ne obrača tako da lahko otroček tebe gleda v šprtnem delu. Drugih izkušenj nimam, a pa to si mislila da boš mela črnega? Kaj pa poleti ko še bolj tolče v črno barvo sonce, že tako so otročki čist prešvickani v večini vozkov. Je res da je bogaboo res drag ampak sem hodila s kolegico okol k je mela freestyla in sem povsod kjer je ona prišla tudi sama prišla brez problema, samo tako za primerjavo, pa sva res lezle ja čist povsod
Drugače pa lepo nedeljo želim vsem, jaz slabo spim že ceu teden ker mam zamašen nos, pa grlo me boli k mamo suh zrak tako da grem po vlačilec zraka k mojim k ga mam od prejšnič k sm rodila tam spravljenega da malo navlažim ker je tudi dihat ne da pri nama v spalnici ponoč. Drugače pa tamala se ful trudi brckat in jo čutim vsaj enkrat na dan ko pove da je tam, joj do mojega pregleda je še tako daleč, komaj ga že čakam, kje je še 23.maj, ampak saj bo sedaj je super ker imam trebušček na očem in ljudje že sami vprašajo če bomo imeli novega člana
kdor seveda še ne ve, pa tudi kar nekaj stvari se mi bo dogajalo v prihajajočih tednih pa mogoče pozabim na čakanje na pregled, bom pa vzela na pregled tamalo sabo, pa bom prosila če mi lahko naredi UZ da mala vidi dojenčka ker na nuhalni ga ni vidla
. No drugače pa smo mal firbcal v baby centru, namreč spravljeno imava maxi cosi lupinico in neveva v kakšnem stanju je pa sva spraševala če grejo ta nove tudi na ta star adapter za isofix, in zgleda da ena gre druga pa ne!
< Sporočilo je popravil myshm -- 6.5.2012 9:09:08 >