Oj!
No, tud mi imamo "big braderja" starega skor 2 leti in ga bomo tud dali kr v veliko posteljo mere nekje 90/200. Že tako ima v mali posteljici premalo prostora, se skor vedno zbudi, ko se z nogo v ograjo butne, in posledično veliko spi pri nama, če je pa sam v moji postelji mu je pa tud kul, tak da mislim, da bo zadovoljen z večjo posteljo. Mamo pa mi en drug problem... namreč nimamo kam dat tavelike postelje
Je opcija naredit sobo, kjer je podstrešje, ampak niti slučajno trenutno nimamo tolk financ (jst brez službe, lubi s.p.)... jap, se pa le pozna, da nas je tale
malo presenetil
Zato že gledam tiste, ki je spodaj zakonska postelja, zgoraj pa manjša, bi blo zaenkrat čist kul, AMPAK je spalnica v mansardi in je strop spuščen. mah, res ne vem kaj bomo, ampak neki bomo že. Moj se sploh ne obremenjuje, je reku da bo vse še prav čas, ampak jst pa morem met mal bolj "siguren" pogled v prihodnost in me tale situacija skos kr neki psihira
Jao, kok sm zdej zabluzla.
No, evo, zato rajši delam študije iz vozičkov
mamica2 - sej ti si spremeni nick kr brez tiste kljukice pa bo stvar rešena
Itak te vse brez kljukice pišemo in vemo za ktero se gre
Sicer pa
za uspešen pregled! Mene čaka drug teden!
pritisk - mam jst tud ful nizkega, tud oba starša. Sem mela pozimi kr težave, me je parkrat skup neslo in sm bla čist boga, ampak ko sem pa zanosla je blo pa bolje, od takrat se mi še ni tak hudo zvrtelo
Aja, mam pa pri G ponavadi kr višjega, ker ima kakih 30 stopnic do ordinacije in sm čist hin pol