Ojla drage moje nosečke!
Najprej bi se rada vsaki posebej zahvalila za izrečene sožalje. Res hvala! Pogreb je mimo, tako da živimo dalje...vedno pa bo v mojih mislih, ker sem bila nanj zelo navezana. Pomirja me misel, da je vedel za mojo nosečnost in ko se bebica rodi, boma šli/šla na grobek, da mu jo/ga pokažem
Pravijo, da je ponavadi tako, da ko se v družini eno življenje konča, se v istem letu novo začne. In tako bo tudi pri nas.
Ne morem verjet koliko novih nosečk se nam je pridružilo v zadnjih dneh. Super fino fajn
Dobrodošle vse nove!!
Postelja - mi2 imava izbrano tole: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/zoja.php naročila pa jo bova po naslednjem pregledu, torej v začetku junija. Mogoče je še hitro, ampak kaj, ko si ne morem pomagat
Cotike - do konca meseca moram porabit za 40€ bonov za Baby Center in sva jih želela v soboto zapravit, ampak ni šlo
Samo 20€ nama je uspelo, pa še to za bodije in kapice. Povejte mi nekaj, od katere številke dalje boste kupile bodije? Jaz imam eno 50 doma in tega malega bodija še na lutko ne bi spravila
Ostale sem kupila od 56 dalje. Kaj bom rabla manjše?
Vozički - ravno včeraj sem se pogovarjala z znanko, ki ima doma voziček od ABC Design - 3 Tech in je zelo zadovoljna z njim, tako da še vedno sem trdno odločena za nakup tega vozička, le pri barvi še niham sem in tja.
Počutje - zadnje dni vredu. Hvala bogu! Trebušček raste in raste, smo stari že 17 tednov
Brcike - jih še ne čutim. Je verjetno še prehitro.
Je mogoče katera kdaj prakticirala ta Dianatal gel? Se ga splača kupiti? Kdaj ga je pa priporočljivo začeti uporabljati?
Seznam za novorojenčka - če ima katera kakšnega fajnega skupaj spisanega, se priporočam za objavo
Sej vem, da jih je po spletu polno, pa vseeno...
Materinska šola - mi jo imamo čez vse leto. Se pa še odločam kdaj se naj prijavim. Mislite, da bi bilo septembra prepozno? Ker potem mi samo julij še ostane, avgust zaradi morja odpade.
KM - držim pesti za jutri in ti pošiljam
Mene pa danes spet čaka svetovanje v bolnici za sladkor. Kakšna bedarija je to! Na vsake 3 teden moram tja za 15 minut, da me stehtajo, pritisk izmerijo in vprašajo kak se počutim.
Jutri pa zdiranje modrostnega zobeka
Sej te injekcije ne morejo škodit bebiki, kajne? Vsaj tako so mi pred časom rekli pri zobarju...
No v četrtek pa se začne uživancija, saj greva z dragim končno na morje!!!!
Uf, sem se danes kar razpisala
Ste videle, da smo oktobrke največje klepetulje?
Vsem, ki imate danes preglede želim veliko sreče! In že komaj čakam na novičke
Lepo bodite, pa se tipkamo