Evo pa ga imamo.... 4.10. ob 15.08 je prišel (ni prijokal) na svet naš Mark, velik 53 cm in težak 4185g... bilo je neznosno ampak vredno :)
Zdaj pa še na kratko porodna zgodba, ki bi ji jaz prej rekla saj ni mogoče pa je... V glavnem v sredo sem šla na sprožitev, kot že veste, in so me zadržali na oddelku , kajti ni bilo prostora za rodit
, tako sem pač še en dan prespala pri njih. V četrtek 4.10. so me ob 9h poslali v porodne sobe kjer so me pregledali, dali injekcijo proti bolečinam, po kateri mi je bilo neznosno slabo, čez 1 uro so mi predrli porodne ovoje. In naj bi se začelo... pa se ni... ob 11h me je prišla babica poštimat za umetne popadke, v primeru da ne bi dobila svojih, in res jih nisem... tako da mi je pač začela dozirat umetne, in ne morte verjet spet se ni nič dogajalo... Potem pa se je počasi začelo, popadki so se začeli (blagi), okrog 14 ure, me pregledajo, še vedno sem bila samo 2 cm odprta, zato sem partnerja poslala domov, z namenom da ga pokličem ko se bo začelo kaj resnega dogajat.
In ob 14.15 se je začelo, vedno bolj, v 30 minutah popadki sploh niso imeli več presledka, samo stopnjevalo se je. Okeog 14.45 sem poklicala babico da me tišči na blato naj mi prinese haklo, pride me pogleda in reče, 9 cm, gremo potiskat.... wtf
. Tako se je ob 15.08 rodil moj zlati sonček, brez prisotnosti atija seveda. Čas poroda 1 ura... peklenska
, ampak res vredna vsake minute.
Punce res se splača, veliko sreče vam želim in veliko veselja s sončki ki jih dobite.