Dober dan pupe!
Hvala za vse lepe besede, prav pomagajo zato pa tako rada tuki visim je nekako vse lažje
Jah eni G so očitno taki, sploh moj ki je tik pred penzijo, bom videla kako bo 1.3., če bo isto grem na nuhalno drugam...
KM, Smrketa1, Kriss555 dobrodošle in čestitam za
!
cebelica81 meni tudi pašejo kumarce, mogoče malenkost več kot včasih
Kar se pa kg tiče se pa res ne sekiraj, sicer ni fino pretiravat, če ne zarad drugega pa zaradi sladkorne, ampak kot si napisala važno da bo
zdrav! Upam da te čimprej minejo te slabosti, pa super da ti ni do kave, to pomeni da ti telo samo zavrača stvari ki niso najbolše za otročka....
Abrakadabra mene je toliko prej naročil zaradi pregrade, da ne bi prišlo do kake IMN in bi bil 8 ali 9 teden že malo pozen za ukrepanje...
aninchy osebno nisem pričakovala da bom kaj drugega vidla kot vrečko, mal upanja mi je sicer gregur dala ko je že vidla pikico, ampak nič zato, bolj me je presentil odnos G
Drugače imam pa jst tudi probleme s spanjem
ampak ne zaradi lulanja bolj zaradi prsi, ki me bolijo za znoret ko grem iz enega boka na drugega, pa ne vem če je pametno nosit modrčke ponoči
Upam da se ti vnetje čimprej pozdravi, vem kako je neprijetno, nisem pa vedla da lahko tudi od preveč sladkega nastane, hvala za informacijo
darchy82 ne vem zakaj ti je G rekla da počakaš dve leti preden spet zanosiš, imam kar nekaj kolegic ki so rodile z CR in jim je bilo rečeno naj ne zanosijo pred enim letom, tako da nimaš kaj srkrbet
Pa nimaš kaj skrbeti če nimaš znakcev, si pač ena od unih srečk nosečk ki sploh ne vedo da so noseče in jim je vse hudo pršparano
mmojka NIČ NISI STARA!!!! HALO! Kaj bodo pa tiste rekle ki recimo pri 40 ali čez dobijo prvega otroka
Otroček je prišel takrat ko si se ti in tvoje telo počutila pripravljeno in tako je prav. Upam da bo s sinčkom vse ok, da ne gre naprej, vem kako boli ko so ušeski v igri
lelyka sem slišala da ste kar bogi pri vas z burjo, upam da tole čimprej mine! Je pa tvoja G res malo preveč direktna, sej vemo
kako rizičnih je prvih 12 tednov, zato pa smo živčne in neučakane, ne rabijo nam oni še doatno ta prag nervoze zviševat...
Ampak važno da ti je potem pomagala pri tvoji punčici
čiba si sploh ne morem predstavljat kakšen občutek je ko pridejo prve brcike....se mi zdi to še tako daleč da sploh ne razmišljam o tem, blagor vam ki ste dale že to skozi in veste kakšen je ta občutek, ga boste zato še hitreje zaznale
Se mi tudi zdi da ste veliko manj nervozne zdaj v teh prvih mesecih kot me ki dajemo to prvič čez...
princess13 boga, da te že zdaj dajejo slabosti, upam da te bojo zato hitro minile
GregUr ja živalce baje čutijo te stvari, čeprov morm rečt da nisem opazila kakšne spremembe v obnašanju mojega kužija, mogoče bo kaj potem kasneje ko bom morala že rodit in mi bo kakšne znakce dajal
Odličen obrok, prava vitaminska bomba, me včasih prov skrbi k se tok filam z zelenjavo in sadjem da ne bom dobila vitaminoze
dr. Knowitall
za pregled! Zakaj si pa ne spremeniš ime, da se ti ne bo treba nonstop podpisovati